hvordan du bruker bloggen til å miste mer fett

Skrevet av: Lisbeth Bøe oppdatert: 2012-03-23
er Blogger ofte sett på som et verktøy for å få informasjon ut til massene, men de kan faktisk være et svært verdifullt verktøy i din fett tap reisen.
Som alle av mine favoritt-verktøy for fitness uavhengighet, de er enkle, lett å bruk og gratis.
Her er hvordan du kan utnytte din blogg for å holde deg motivert og på bane for konsistent fett tap
en
Trinn en:. Sett opp din blogg gjennom blogger. com eller noen andre gratis blogg tjeneste.
Hvis du ønsker å få fancy du kan sette opp en blogg ved hjelp av Word Press som vil gi deg alle mulige plug-ins for all slags fancy funksjoner.
to.
Trinn to: Start oppslaget hver dag rundt samme tid.
Før selv du begynne å gjøre endringer i ditt kosthold eller livsstil er det viktig å være konsekvent med dine innlegg. Hvis innlegg blir oppdatert hver gang en stund glemmer du kanskje informasjon som må legges ut til verden.
3
Trinn tre:. Start fortelle alle om den nye bloggen.
motsetning til en enkel diett eller trening journal, vil en blogg bli sett av andre mennesker. Dette er en flott måte å bringe litt av sosialt press for å holde deg på sporet og motivert.
Så fortell din familie, dine venner og til og med dine medarbeidere. Det er også en god ide å oppfordre folk til å legge igjen kommentarer på bunnen av hvert innlegg. På denne måten vil du ha konsekvent oppmuntring og ideer kommer i. Hvis du står fast eller har litt problemer med å gjøre noe skje, spør for noen ideer fra andre. Sjansen er noen du kjenner har den perfekte løsningen for deg og siden de kjenner deg, er løsningen mye mer sannsynlig å bli mer spesifikke for dine behov
4
Trinn 4:. . Rapport for gode og de dårlige.
finner jeg at det er lettere for folk å lese når du dele hvert innlegg inn i 2 seksjoner. I avsnitt én liste deg alt du gjorde som kan holde deg tilbake fra vekttap. Dette kan være alt fra å få bare 5 timers søvn, for å føle ut av form mens du ser på hud-og-bein modeller på mote Television. Uansett hva det er, rense deg for det i denne delen.
Så når alt som er ute av veien, slå deg til hva som skjedde den dagen som brakte deg fram. Det er her du klappe deg selv på ryggen for hver lille ting du gjorde som førte deg nærmere dine mål
5
Trinn 5:. . Hold statistikken opp i profilen delen av blog.
vet du at området der du setter dine personlige detaljer? Vel i stedet for oppføringen din favoritt film eller episode av Survivor, sette opp statistikken din som din målinger og sportslige prestasjoner. Glem vekten din, det er vanligvis et uskarpt måte å måle noen reell framgang. Siden denne delen ikke endres hver dag du ikke å stadig oppdatere alle på dine tall på hvert innlegg.

Tips og advarsler


 • jeg en stor fan av å holde ting kort. Så gjør hvert innlegg rask, enkel og til det punktet for å spare deg for tid og tiden for leserne.


 • Previous:nothing Next:hvordan sette smart mål for treningsprogram

  Relaterte artikler


 • mat som øker stoffskiftet
 • hva er matvarer som bedrer nyrefunksjonen
 • å spise mer brokkoli for et sunt hjerte
 • low-carb dieting
 • hva er noen no carb snacks?
 • fettfattig hele matvarer plantebasert kosthold
 • forskjellene mellom probiotiske & prebiotisk
 • 4-dagers detox plan
 • hvordan å bekjempe kreft med svisker
 • hvordan å miste over 100 pounds som meg
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com