hvordan du gjør en lett trening med en allerede travel hverdag

Skrevet av: Øyvind Werrum oppdatert: 2012-03-18
Hvis du er som folk flest, er din daglige timeplan så full at du skulle ønske det var flere timer i døgnet. Når du har den type travle timeplan, er det lett å tro at du ikke kan passe en treningsøkt i dagen. Du har sannsynligvis allerede vet at er viktig å trene å holde seg frisk, og å miste vekt. Problemet de fleste har ikke ønsket å trene for å være sunn og gå ned i vekt, men å finne tid i hverdagen til trening. Ved å følge denne enkle planen, vil du kunne passe en lett trening i en travel hverdag.
en.
Våkn opp tretti minutter tidligere da du vanligvis gjør. De fleste vil tro at dette ikke er nok tid til å få en treningsøkt i sin travle timeplan, men dette er mer enn nok tid til å kick starte stoffskiftet og komme inn og lett trening. Med tretti minutter i morgen, kan du gå en rask tur rundt i nabolaget eller en tur på tredemøllen. Den viktigste delen av denne lett trening er å få opp pulsen tidlig i løpet av dagen.
to.
Bruk 15 minutter på lunsjen pause å presse en annen trening i en travel hverdag. Å være frisk og gå ned i vekt med en lett trening, må du tone samt få hjertet til å pumpe i løpet av dagen. En av de beste øvelsene for å gjøre dette og bidra til å holde deg aktivert i en travel hverdag er knebøy og utfall. Ved å gjøre et par reps av disse under lunsjpausen, vil du brenne kalorier og tone midtseksjon og ben.
Tre.
Gå for en tretti minutters spasertur eller joggetur så snart du kommer hjem fra jobb. Dette er en fin tid å komme i en lett trening. De fleste folks sinn er overbelastes med ting fra jobben når de først kommer hjem, og de trenger å slappe av før du får til resten av deres travle timeplan. Ved å gå ut en tur, vil du tømme tankene og få en god enkel treningsøkt i før middag.
Fire.
Do sit ups under reklamepauser på din favoritt nattlige TV-show. De fleste har TV viser at de ser hver natt, uansett hvor travle timeplanen er. Dette er den måten at folk velger å slappe av i disse dager. Du kan bruke den ned tid i reklamepausene å gjøre sit ups for å komme i en lett trening. Alt du trenger å gjøre er å øke skulderbladene opp fra gulvet for å få de store fordelene med denne treningen.


Previous:nothing Next:hvordan gjøre lav-salt pannekaker





Relaterte artikler


 • hvordan du velger sunt hjerte grønnsaker
 • detox dietter og barn
 • gode kilder til sink i mat
 • diabetiker diett tips
 • tips for anslått vekttap
 • konsekvenser av en høy protein diett
 • aminosyrer og muskel vekst
 • 10 trinn til å spise sunt
 • hvordan gjøre lav-salt pannekaker
 • om havsalt




  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com