hvordan gjøre fast food menyer fungerer for kostholdet ditt

Skrevet av: Christian Boreg Lars oppdatert: 2012-03-18
Lære å lage hurtigmat menyer fungerer for kostholdet ditt kan være nyttig, spesielt fordi mange av oss har til å spise på rømmen i disse dager og vi alle elsker det at fast food prisene faller innenfor vårt sortiment. Nøkkelen er å forberede deg med kunnskaper om fastfood ernæring. Her er noen trinn for å hjelpe deg å gjøre fastfood menyer mindre usunn, og å gjøre det uten å frata deg av smak som
en.
Vit hvor du skal finne den ernæringsmessige informasjon av disse menyene, slik at du kan teste dine fast food alternativene nøye. Fast food kjeder kom under enormt press de siste årene for å gjøre ernæring fakta om sine menyelementene tilgjengelig for kunder, slik at folk kunne ta informerte beslutninger om maten deres. Men de brosjyrer med ernæringsmessige informasjon som ble lett tilgjengelig på menyen skranke synes å ha forsvunnet. Besøk hurtigmatkjedene 'nettsider, hvor deres informasjon er fortsatt tilgjengelig. Bli kjent med hva som er i maten deres.
To.
Bestill salater og andre sunne alternativer. Noen fast food kjeder også tilby frukt og yoghurt. Alltid vet hva du spiser ved å henvise til de ernæringsmessige informasjon. Grillet alternativer er også tilgjengelig, men vær klar over at noen ganger kan de inneholde flere kalorier enn for eksempel en cheeseburger. Dette er imidlertid en trade-off fordi mens en grillet kylling sandwich kan inneholde flere kalorier enn en cheeseburger, er cheeseburger verre for kolesterolet ditt.
Tre.
Unngå stekt alternativene. Pommes frites, nuggets og løkringer, folkens. Disse tillegg til måltidet, calorically sett, kan være et måltid i seg selv. Disse prosjekt bildet av en siderett, men stoler på at det du bestiller som hovedrett er sannsynligvis nok.
Fire.
Styr unna milkshake! Alle disse trinnene kommer tilbake til kjenne ernæringsmessige informasjon, men gjenstander som McDonald's milkshake garanterer et avsnitt helt på egen hånd. Noen av disse milkshakes er kalori-rike nok til å overstige halvparten av hva kaloriinntaket bør være for hele dagen, og disse rister oppnå dette uten å gi mye faktiske ernæring. En viss riste på McDonald's meny er over 1160 kalorier.
Fem.
Fjern en av sandwich boller. Cutting små hjørner her og der, som å ta av toppen bun på brødskiven, kan virkelig legge opp (eller faktisk, trekker ned) i din favør. Bruk triks som denne, og motstå trangen til å legge ting som pommes frites til måltidet, og du begynner å spissen skalaene (bokstavelig talt) tilbake i din favør noe.
6.
Vær oppmerksom på hvordan disse menyene kan legge opp. Seriøst, er en dobbel kvartal punds med ost, en stor pommes frites og en milkshake ganske mye tilsvarende (i kalorier, ikke næringsinnhold) av hva du spiser grensen for dagen skal være.
7.
Vit at du blir manipulert. Fast food smaker godt-for godt. Det er alle basert på studier av hva som smaker og lukter best og hvilke visuelle fungerer best på oss. Noen (eller kanskje mange) av disse smaker og lukter er konstruert gjennom kjemikalier i reagensglass av noen laboratorium i New Jersey. Selv hurtigmat logoene er utformet med visse sult-inspirerende farger i tankene. Verst av alt, ønsker fast food bransjen du å bestille denne dagen er verdt kalorier (en dobbel kvartal punds med ost, store frites og milkshake), og å vise det som "ett måltid. "De vet du vil bli mer utsatt å tenke på maten som en fastfood orden -" en sandwich, drikke, og siderett "-i motsetning til" 2400 kalorier "Og de opptellingen på det. Din helse er ikke prioritert av disse restaurantkjeder-fast food salget er. Hvis du ønsker fast food menyer å jobbe for deg, må du ta vare for ikke å falle inn i deres feller.

Tips og advarsler


 • kontrollere kaloriinntaket er ingen erstatning for å finne sunnere mat alternativer. Kutte ned på kalorier er ikke nødvendigvis det samme som å kutte ned på kolesterol eller natrium, eller ta opp andre mulige helsemessige bekymringer. Det er leger som sier at du skal kun ha fast food en gang i måneden, eller aldri, hvis mulig.


 • Previous:nothing Next:hvordan man kan kjøpe fersk fisk

  Relaterte artikler


 • hvor fort kan du miste fett?
 • ris ernæringsmessige informasjon
 • hvordan å ta seks enkle trinn til en sunn vekt
 • dietter for å avgifte kroppen din
 • hvordan å redusere høyt kolesterol av hva du spiser
 • hvordan å behandle høyt kolesterol
 • hvordan du handler for sunn mat i butikken dollar
 • matvarer med vitamin B12 i dem
 • hva er matvarer som bedrer nyrefunksjonen
 • ekstreme vekttap dietter
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com