hvordan gjøre lav-salt pannekaker

Skrevet av: Vivian Håndstad oppdatert: 2012-03-18
En typisk servering av laget-fra-bunnen pannekaker kan ha 500 mg natrium (salt). Gjør Tante Jemima's Original boks pannekake-mix, og antallet går opp til 740 mg.
Denne enkle oppskriften gir ca et dusin velsmakende 4-tommer-diameter pannekaker. En enkel servering (tre pannekaker) har bare 74 mg av salt-et bemerkelsesverdig lavt tall
Her er hvordan du gjør dem

Du trenger:.
1-1/2 kopper. -mel.
3-1/2 ts natriumfritt bakepulver (jeg bruker Fjærvekt bakepulver laget av Hain).
1 ts sukker.
1-1/2 kopper melk.
1 egg.
3 ss SALT-FREE smør.


en.
Bland de tørre ingrediensene (se "Ting du trenger").
I en stor bolle, tilsett mel, sukker og natrium-free bakepulver.
Bruk en gaffel eller visp til grundig blande de tre ingrediensene. Ti til femten sekunder å blande er alt som trengs.
To.
Smelt smøret.
Sett salt-free smør i en liten mikrobølgeovn container . Smelt smøret i mikrobølgeovn, ca 25 til 30 sekunder.
tre.
Bland de våte ingrediensene.
I en middels stor bolle, bruk en gaffel eller visp å blande melk, egg og smør.
fire.
Legg de våte ingrediensene til tørre ingrediensene-bollen.
Bland alt det våte og tørre ingrediensene med en gaffel eller visp. Men, ikke over blande, så det kan gjøre pannekaker tøff og seig, vil du dem fluffy. Rundt 20 sekunder av blande-tiden skal gjøre det. Noen klumper i miksen er bra, de vil forsvinne under tilberedning
5
Varm matlaging overflaten. . .
Du kan lage pannekaker på en flat platetoppen. En takke, hvis du har det, er nyttig fordi du kan få en rekke pannekaker matlaging på samme tid. Men, arbeider en yngel-pan like bra, det er bare at du bare kunne koke et par på en gang.
Å holde pannekaker fra stikker til platetoppen, pels platetoppen med en nei-stick (no natrium) cooking spray som Pam. Sett ovnen-brenner på middels høy varme og platetoppen. Hvis du har en elektrisk griddle med en innebygd termostat, satte den på 375 grader.
Hvis du arbeider på komfyren toppen, et ganske enkelt test vil fortelle deg når overflaten er varm nok. Wet et par av fingrene med vann og strø vannet på varme overflaten. Dersom dråper vann umiddelbart sizzle og skitter og da fordamper, er overflaten klar for matlaging. På dette punktet, om du ikke ønsker overflaten mye varmere, så du må kanskje redusere varmen litt.
6.
Start matlaging.
Ved hjelp av et målebeger som en øse, helle 1 /4 kopp av batter på platetoppen. La røren flyt og spredt ut på egen hånd. Det vil ende opp med en diameter på rundt 4-i. Fortsett å helle enkelte pannekaker til platetoppen er fylt. Som du helle, husk at du vil tillate 1-i. eller så mellom hver pannekake. Den plassen gir deg plass til å snu pannekaker.
7.
Cook den første siden.
Cook den første siden til bobler begynner å danne hele overflaten av pannekake og kantene begynner å tørke litt. Det vil ikke ta for lang tid, vanligvis to til tre minutter, avhengig av temperaturen på takken din.
På dette punkt, bruk en slikkepott til å løfte kanten av en pannekake, slik at du kan sjekke ut i bunnen. Hvis det er gylden brun, gå videre og vende alle pannekaker.
8.
Cook den andre siden.
Den andre siden kokker raskere enn den første. Etter flipping, vent i ca ett minutt, så sjekk undersiden. Når den andre siden er det meste gylden brun, ta den fra matlaging overflaten direkte til din tallerken.
Hvis du koke en haug med pannekaker og serverer dem på samme tid, varme opp ovnen til 200 grader, og som du gjør hver batch, plassere pannekaker i et enkelt lag på en middagstallerken . Hvis nødvendig, bruk flere plater. Unngå stabling pannekaker, som kan gjøre dem soggy
9
Spis og nyt
Stable tre pannekaker på tallerkenen din og legge en klapp på SALT-. . . GRATIS smør til toppen av bunken. Nå, hell et par spiseskjeer med lønnesirup over toppen. (Hvis du ønsker å få fancy, stiller du først lønnesirup i en mikrobølgeovn-safe container og varme den i noen sekunder i mikrobølgeovnen. ) Den lønnesirup legger kun 4 mg av salt til pannekaker.

Nå grave i og begynne smilende.

Tips og advarsler


 • Hain Fjærvekt Bakepulver (som er natrium-fri) er tilgjengelig på mange helse-food butikker og økologiske markeder. Et annet alternativ: Bestill på nett, eller finne en butikk som fører Hain produkter, på www. hainpurefoods. com
 • .


  Previous:nothing Next:hvordan å drikke en acai berry juice kosthold

  Relaterte artikler


 • flat mage matvarer
 • hvordan bruke oliven for glatt hud
 • hva er 10 måter å gå ned i vekt?
 • om cambridge kosthold ernæring
 • negative bivirkninger av koffein
 • hvordan du kan hjelpe miste vekt raskere
 • hvor mange kalorier gjør en jordbær inneholder?
 • hvordan ta resveratrol
 • høyt kolesterol behandling kosthold
 • hvor mange kalorier skal en mann ha hver dag?
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com