hvordan man skal forstå praktisk type to diabetes fakta

Skrevet av: Mona Storm Nilsen oppdatert: 2012-03-21
Det finnes en haug av artikler og informasjon der ute i verden som er galt. Det meste av det er bare meninger og rykter.
My noen skritt her er et forsøk på å forholde meg erfaringer som har ført meg til å peke ut de få fakta som de profesjonelle ikke synes å dekke.
Min viktigste poenget med denne artikkelen er hvordan jeg er i stand til å finjustere og anerkjenne blodsukker resultatene av ulike matvarer

Du trenger:. .
dagboken /spiral notebook
blodsukkermåler.


en.
Det er tonnevis av diagrammer, tabeller og historier om de karbohydrater som bestemte matvarer har i dem, eller det som kalles glykemisk belastning eller glykemisk indeks (GI).
Jeg vil henvise deg til dette nettstedet for mer informasjon på dette området. Jeg er ikke kjent med denne personen, men tror jeg at informasjonen her er ganske bra.
http://www. phlaunt. com/diabetes/index. php
Storbritannia har litt av en annen synsvinkel se her, http://www. second-opinions. co. uk/diabetes. html
Hva er type to diabetes?
Det er kroppens manglende evne til å behandle sukker på riktig måte. Kroppen tar det og cellene ikke absorbere den eller bruke den riktig. Og, som et resultat, bygger et overskudd av glukose eller sukker i blodet.
http://www. diabetes. org/type-2-diabetes. jsp
to.
erkjenner type to diabetes

Det er flere symptomer som er tegn på mulig diabetes noen av disse kan tilskrives andre sykdommer som vitamin ubalanse. Du trenger å få deg sjekket umiddelbart, er tidspunktet for essensen med denne sykdommen, kan det bli kontrollert og eventuelt på lang sikt symptomer redusert,
Hva er de viktigste symptomene;

One. Tretthet
Two. Konstant thirstiness
Tre. Svært hyppig vannlating
Four. Nummenhet
Five. Tåkesyn
Six. Plutselig uforklarlig vekttap
Seven. Kutt og blåmerker som tar lang tid å lege.
Tre.
Risikofaktorer for Pre-diabetes og type 2 diabetes
http://diabetes. niddk . nih. gov /DM /pub /insulinresistance /
The American Diabetes Association anbefaler at testing for å oppdage pre-diabetes og type 2 diabetes vurderes i voksne uten symptomer som er overvektige eller fete, og har en eller mer ytterligere risikofaktorer for diabetes. . I de uten disse risikofaktorene, bør testing begynne i en alder av 45
Risikofaktorer for pre-diabetes og diabetes-i tillegg til å være overvektig eller overvektig eller blir 45 år eller eldre-omfatter følgende:
blir fysisk inaktive
å ha en forelder eller søsken med diabetes
ha en familiebakgrunn som er African American, Alaska Native, American Indian, Asian American, Hispanic /Latino, eller Stillehavsøyene
fødselen til en baby som veier mer enn 9 pounds eller blir diagnostisert med gestational diabetes-diabetes første funnet under svangerskapet
ha høyt blod pressure-140/90 eller over-eller blir behandlet for høyt blodtrykk
ha en HDL, eller " , god, "kolesterolnivå under 35 mg /dL eller en triglyserid nivå over 250 mg /dL
ha polycystisk ovariesyndrom, også kalt PCOS
ha nedsatt fastende glukose (IFG) eller nedsatt glukosetoleranse (IGT ) på tidligere testing
ha andre tilstander assosiert med insulin resistens, slik som alvorlig overvekt eller acanthosis nigricans
har en historie med hjerte-karsykdommer
Hvis testresultatene er normal, bør testing gjentas minst hvert 3 år. Helsepersonell kan anbefale hyppigere testing avhengig av innledende resultater og risiko status.
Problemet er at jeg hadde de fleste av disse indikatorene, og legene aldri sagt det han konsekvensene kunne bli . . . . . .

fire.
For å gjøre den foreløpige screening, er det en enkel blodprøve eller urinprøve som kan gjøres i legens kontor i fem minutter. For å gjøre en bedre test, vil de også gjøre det som kalles HbA1c og c-reaktive. Denne testen kan ta en dag eller to for resultatene. Så når du kommer tilbake for en oppfølging i et par dager til legen bør du forberede deg på en Fasting Blood Tester og Oral glukosetoleransetest.
Mange leger gjør ikke alle disse testene ved første indikasjon. Den viktigste grunnen til å gjøre alle disse testene er å få et riktig bilde av ikke bare hvilken type diabetes du har, (type en eller type to), men den relative sensitiviteten og alvorligheten av diabetes.
Du kan gå og finne ut at du ikke har diabetes, eller de kan fortelle deg alt du har pre-diabetes. Hvis du ikke har diabetes, og du har symptomer er det noe annet galt.
Hvis du har pre-diabetes, må du behandle det like alvorlig som en hvis du har diabetes. Å gjøre dette vil forhåpentligvis holde diabetes i sjakk.
Jeg ble ikke fortalt om alle disse tingene, og jeg var ikke gitt alle disse testene umiddelbart. Jeg ble fortalt at jeg hadde pre-diabetes og at jeg skal miste noe vekt, men det var ingen alvoret ilagt i samtalen om hva som kan skje. Hadde det vært, kan jeg ikke være i den situasjonen at jeg er i dag.
Det er mange forskjellige tanker om hvordan folk kontrakt diabetes. Mange sier at det er ikke din feil, og det skulle skje likevel-det er ikke sant. Hvis du har tillatt deg selv å bli svært overvektig, er det en mulighet for at du kan utvikle diabetes. Den andre måten at du kan utvikle diabetes er gjennom arv. Og du kanskje ikke har noen kontroll over det, men dette er ikke alltid tilfelle heller.
Nå som vi har fått gjennom alt det der, her er poenget at jeg har oppdaget. Ikke alle mennesker har samme følsomhet for glykemisk belastning type mat som andre folk vil ha. Noen mennesker vil reagere ulikt på samme typer matvarer. Det som er viktig er å finne ut hvordan du reagerer på ulike matvarer eller kombinasjoner av mat og lære å spise og hvor mye du skal spise av hva.
Jeg var foreskrevet Metformin. Dette stoffet er den første i serien av legemidler gitt avhengig av hvordan du kommer deg videre med din diabetes
5
nå for kjøtt og poteter -. . Oops, sorry, ingen poteter.
Etter noen år og etter sinne, skuffelse, og fornektelse sank, jeg bestemte meg for å gå av Metformin for et par dager. Da jeg begynte å utføre noen tester av mitt blod sukker i forhold til de tingene som jeg trodde at jeg var normalt å spise for å se hvordan de reagerte.
Jeg fikk beskjed om å ta Metformin med mat. Dette er ikke helt sant. Hvis du ikke kommer til å spise ikke ta det fordi det kan føre til en urolig mage.
Jeg fant ut at hvis jeg ville ta Metformin om 20 til 30 minutter før jeg spiser, mitt blod sukker nivåer vanligvis aldri går over ca 120. Hvis jeg tok det med mat det ville gå mye høyere 150-160 og deretter ta lengre tid å komme ned.
Min diett nå, består av havregryn til frokost og kanskje litt bacon og egg. Ingen appelsin juice siden det er fikk tonnevis av sukker i det. Du har allerede fått beskjed om å begrense karbohydrater som de vil bli konvertert til sukker. Lunsj er typisk laks, tunfisk, hamburger eller biff med en liten porsjon grønnsaker. Høy i fiber, lite karbohydrater, vil denne typen lunsj bare få mitt sukker å gå opp 4:56 poeng. Supper har blitt tøffere, men det består av kanskje en omelett, biff, hamburger, fisk, cottage cheese, og grønnsaker med en salat og dressing som er lav på karbohydrater.
Hva med is, godteri barer , frukt, brød, poteter, bønner og en haug av andre karbohydrater og stivelse type matvarer?
Den beste kilden for å avgjøre hvilke frukt har det karbohydrater i er Atkins boka. Det bryter ned alle matvarer. Du må snakke med noen lege eller en ernæringsfysiolog om å lære hvordan du spiser. Du kan ikke kutte ut alle karbohydrater fordi du kan skape en svært alvorlig tilstand kalt diabetisk ketoacidose,. Det er her ketoner i blodet øke til et meget farlig nivå.
Http://diabetes. webmd. com/ketones-14241
Det er strimler som du kan kjøpe for å la deg å overvåke ketoner og holde dem i mid-range. Det fine med denne er hvis du lager noen ketoner du brenner fett, det er hva du spiser som gjør at du forbrenner fett eller hva du ikke spiser som gjør at du forbrenner fett Sørg for at du ser legen din før du starter en diett .
6.
Kort sagt, hvis du er pre-diabetes må du vurdere karbohydrater besvær, grunn nok av dem vil drepe deg tidligere og senere, og sørger for en smertefull vei før du dør.
Det betyr ikke at du kan ikke ha karbohydrater, men du må ha dem med måte og vet hvordan hva du har spist påvirker deg.
Dette høres kanskje radikale, men diabetes er en ikke-reversibel ikke-helbredelig sykdom;. IMIDLERTID, kan det være forvaltes slik at den ikke kan komme videre
Jeg har forsøkt å holde denne artikkelen så enkelt, ikke teknisk, og til poenget. Jeg kunne skrive en avhandling om dette av en hundre sider, men du kan finne en over overflod av informasjon over nettet.
Prosessen med å kontrollere diabetes virker enkelt, men passer det inn i travle liv kan være vanskelig. Den avgjørelsen du må gjøre er dette:?. Vil du diabetes å kontrollere deg eller kontrollere deg det
7
UPDATE, som vanlig, jeg redigere og oppdatere artiklene mine fra tid til annen .
Her er den nyeste ADVARSEL . .
Jeg gikk til en lastebil stoppe og kjøpte en diett fontene brus. Det smakte ganske bra, og jeg trodde de endelig fikk sirupen mix høyre. Vel en halv time senere følte jeg meg merkelig, så jeg gjorde en blodsukker test. DET VAR 250!! Men det var det eneste jeg hadde i timene når jeg kjører ca 90.
Så . . Alt som trengs er en ansatt til å hekte på en sirup container til feil slangen . . . .

8.
UPDATE,
jeg var ute rundt Wal- Mart, K-Mart, Krogers, Hy-Vee, og jeg tenkte yoghurt ville være en morsom ting, begynte jeg å se på alle typer matvarer og la merke til Jenny Craig, NutriSystem, Schwan's og lignende, tenker at hei de som ville være bra, MEN , etter å ha sett gjennom dem på karbohydrater og sukker versus volumet, for å tilfredsstille meg jeg ville sulte.
Så bare ikke ta noe ut av hyllen, fordi den sier det er sunt.

Tips og advarsler


 • Du kan finner ut at du kan ha til å endre det din inntak dersom blodsukkeret endringene.
 • blodsukkernivået kan forandre seg så langsomt over tid ikke kan du merke det endres. Så en utskrift i refererer tilbake til det fra tid til annen å spore endringer. Ta dagboken til legen med deg.
 • KONTROLLER du rådføre deg med legen og /eller ernæringsfysiolog
 • Fountain drinker, enten selv tjene eller servert kan være sukker i stedet !!!!!!


 • Previous:nothing Next:hvordan finne sykelig fedme behandling

  Relaterte artikler


 • hvilken mat som er rik på sink?
 • LDL-senkende kosthold
 • spesielle dietter for en mage reduksjon
 • mat som øker forbrenningen
 • økologisk detox diett
 • 3 dagers rens dietter
 • anbefalt diett for osteoporose pasienter
 • ting du kan ta eller gjøre for å forbedre leverfunksjonen
 • hvordan å forstå de helsemessige fordelene av sort eddik
 • den beste dietten mat for raskt vekttap
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com