mat å spise for å senke østrogen

Skrevet av: Line Eeg oppdatert: 2012-03-30
I "Resept for Herbal Healing: En Enkel å bruke AZ Referanse til Hundrevis av Common lidelser og deres Herbal rettsmidler," Dr. Phyllis A. Balch, CNC, en ernæringsmessig konsulent, hevder at en lav østrogen kosthold kan bidra til å minimere risikoen å få visse sykdommer. Kvinner som spiser mat som lavere østrogennivå kan minske risikoen for å få brystkreft, endometriose, og fibrocystic bryst sykdom. Hvis du øker inntaket av fiskeoljer, fiber, og cruciferous grønnsaker, og redusere fettinntaket kan vise seg nyttig i østrogen ledelsen.

Du trenger: Blyant

. Paper.
Kalkulator.
Næringsinnhold for hver ingrediens.

Fiskeoljer

Matvarer som inneholder oljer fra fersk fisk bidra til å minske østrogennivået, ifølge Lana Liew og Linda Ojeda, forfatterne av "The Natural Estrogen Diet og oppskrift bok. " Omega-3 fettsyrer avledet fra bestemte kaldt vann fiskeslag, som makrell, sild og laks kan lavere estrogen nivåer naturlig når fisken er fortært minst tre ganger i uken. Hvis du koker maten i olivenolje, kan dette hjelpe redusere østrogennivået enda lenger; olivenolje inneholder monosaturated fett som er assosiert med redusert brystkreft risiko.

Høy Fiber Inntak /Low Fat Inntak

Et kosthold bestående av mat med høyt fiberinnhold er anbefalt for kvinner som ønsker å redusere østrogennivået. Fiber hastigheter opp utskillelse av overdreven østrogen nivåer fra kroppen. For å redusere østrogennivået, anbefales det at du bruker så mye som 30 til 40 gram fiber hver dag. I "Breast Cancer Survival Manual, Fjerde utgave: A Step-by-Step Guide for kvinnen med nylig diagnostisert Breast Cancer," Dr. John Link, en onkolog og grunnlegger av Breast Center i Long Beach California, forteller at en høy fiber diett kombinert med lav fett inntak er den beste tilnærming for å håndtere østrogennivå.

Dr. Link hevder at fiber binder seg til østrogen i tarmkanalen, så det kan være lettere fjernes fra kroppen. Dr. Link forklarer også at dietter høy i fett fremme reabsorpsjon av østrogen i kroppen: dette er grunnen til en lav fett diett anbefales.

Noen mat høy i fiber innhold er havre, bygg, psyllium frø husks, erter, tørkede bønner, grønnsaker, frukt, fullkorn, hvete, mais kli, og korn. I mellomtiden, fettfattig mat valg inkluderer ting som fjørfe, frukt, grønnsaker, bønner, brød, frokostblandinger, fisk, kalkun, og helkornprodukter.

Cruciferous Grønnsaker

Forbruker cruciferous grønnsaker, slik som bokchoy, brokkoli, kål, blomkål, rosenkål, brønnkarse, grønnkål, neper, reddiker og hver dag bidrar til betydelig lavere østrogen. Disse matvarer inneholder alle en ingrediens identifisert som indol-3-carbinol, som er ansvarlig for å konvertere overflødig østrogen stoffer som ikke er så skadelig for kroppen din. Tidkrevende slik mat minst en gang daglig kan hjelpe deg i å redusere østrogennivået naturlig.


Previous:nothing Next:hvordan å lage en sunn grillet ost under 200 kalorier

Relaterte artikler


 • metoder for å øke metabolic rate
 • lap band finansieringsalternativer
 • trimpsa bivirkninger
 • kosterone roids bivirkninger
 • ingen stress påvirker vekttap?
 • lymfe detox diett
 • fiberrik fettfattige matvarer
 • hvordan gjøre deg spise mindre
 • hvordan å få nok protein i kosten
 • en diett for å redusere magen
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com