propadrol bivirkninger

Skrevet av: Trine Mørland oppdatert: 2012-03-30
Propadrol, anabole steroid som består av forbindelser 6-17-dihyoxyetiocholove-3-ol propionate og 12-etyl-3-metoksy-gona-diene, er et steroid supplement som brukes til å øke testosteron, muskelstyrke, muskel størrelse og utholdenhet i sine brukere. Som med alle anabole steroider, er det en rekke bivirkninger som kan forårsakes ved bruk

Hemming av naturlige hormoner

Hemming av naturlige hormoner er den vanligste bivirkningen av steroider. Når du får i deg en utenforstående kilde av hormoner i kroppen, sender den en melding til endokrine system at det ikke lenger behov for å produsere den. Kroppen din gjør dette for å forbli i en likevekt tilstand og ønsker ikke å produsere for mye av en kjemisk. Når steroider er stoppet, kroppen ikke lenger produserer nok av det spesielle hormonet, forlate kroppen uten vitale hormoner den trenger.

Reproduktiv problemer

Det er flere reproduktive problemer som kan oppstå som følge av økte nivåer av testosteron til stede ved bruk av steroider. Disse inkluderer prostataforstørrelse, krymping av testikler, og sterilitet. Mange av disse problemene bare oppstår etter langvarig steroid bruk.

"Roid Rage"

Økt aggresjon, mer kjent som "roid raseri", er en vanlig bivirkning av steroider. Dette er vanligvis tilskrevet den forhøyede nivåer av testosteron i kroppen og kan føre til økt vold og til og med psykose. Personligheten til den enkelte spiller en viktig rolle i hvorvidt disse symptomene vedvarer. Hvis den enkelte allerede er utsatt for aggresjon og voldelig atferd, vil steroider trolig øke disse egenskapene. Motsatt kan personer med mer passive personligheter ikke oppleve økt aggresjon i det hele tatt.

Gynocomastia

Gynocomastia viser til feminisering av brystvev og utvikling av kvinnelige bryst egenskaper, en bivirkning som er svært vanlig ved bruk av anabole steroider. I tillegg til å øke testosteronnivået, steroider også øke østrogennivået i sine brukere til å motvirke tilstrømningen av hormoner blir inntatt. Dette overskuddet østrogen finner sin vei inn i brystvevet av brukeren og binder seg til vev som allerede er der, fører til en økning av fettvev. Felles indikatorer på gynocomastia er kløende brystvorter og smerter i brystet. Avslutt steroider når noen av disse symptomene blir tilstede.

Leverskader

Anabole steroider passerer gjennom leveren når blir behandlet av kroppen, slik at muligheten for at gjentatt steroider kan føre til leverskade. Når noe blir behandlet av leveren, er det brutt ned av enzymer og senere gått inn i blodet. Steroider føre leverenzymer å bli forhøyet etter at de er ferdig bryte den ned, og til slutt dette kan føre til langvarige skader.

Advarsel

Disse bivirkningene kommer som et resultat av å bruke noen anabole steroider, ikke bare Propadrol.
Hvis du opplever noen av disse bivirkningene, må du søke hjelp av en medisinsk faglig umiddelbart.


Previous:nothing Next:mat å spise for å senke østrogen

Relaterte artikler


 • havregryn vekttap diett
 • mat som kurere halsbrann
 • hva er Winstrol v?
 • den beste sunn kolon renset kroppen
 • hva slags mat er høyest i folsyre?
 • hellige hjerte kosthold instruksjoner
 • kalsium lactate informasjon
 • hvordan legge kvalitet år til livet ditt
 • hvordan du kan forbedre blodtrykket
 • 1200 kalorier om dagen kosthold
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com