15 matvarer som hjelper forbrenne fett

Skrevet av: Anne Brit Lystrup oppdatert: 2012-04-04
Mens det er ikke noe slikt som en mat som gjør at du mister vekt, det er de som kan gjøre mer for din slanking innsats enn bare å ikke legge til fett. Fettfattig, fiberrik mat bidra til å fremme vekttap ved å øke stoffskiftet som de krever mer energi å bryte ned. Cravings for usunn junk food er lettere å motstå på full mage. Ved å opprette et vekttap plan som inkorporerer matvarer listet opp nedenfor, kan du fylle på fett-busters og kaste din usunn pounds uten sult

Du trenger:.
Blyant.
Paper.
Kalkulator.
Næringsinnhold for hver ingrediens.

Frukt

1. Apples er ikke bare for å holde doktoren borte. Når spist på regelmessig basis, de holder fettet borte, også. Et enkelt eple hever blodsukkeret til et sunt nivå, og holder det forhøyet lenger enn andre typer frukt, hjelper du føler deg fornøyd lenger.
2. Grapefruits er fylt med et stoff som kalles galacturonic syre som bryter ned fett og kolesterol. Hver saftig frukt har bare 75 kalorier i snitt, men gir 15 g pektin fiber, noe som tar svært mye energi å fordøye.
3. Berries er også en god kilde til pektin. Britisk forskning viser denne frukten fiber oppfordrer vev å frigjøre fett fra sine celler ved å forstyrre evne til nærliggende områder for å absorbere kalorier.
4. Melons tilbyr deg en vinnende kombinasjon av smak, ernæring og lite kalorier. Sweet nok til å bekjempe en sukker sug, meloner er også høy i uløselig fiber, vitamin A og vitamin C.
5. Pineapple er en populær tropisk frukt som bare skjer for å inneholde den kjemiske forbindelsen bromelain. Dette bestemte enzymet øker hastigheten som kroppen er i stand til å behandle protein, som gir deg mer energi.

Grønnsaker

6. Spinach er et godt valg for din salat bolle. Denne mørke, leafy grønne er ikke bare spekket med jern, inneholder den også betakaroten for å redusere kolesterol, og vitamin E som er gunstig for huden og håret.
7. Broccoli har bare 44 kalorier per kopp, og er lastet med kostfiber og kalsium. I tillegg inneholder brokkoli kjemikalier kjent som indoler, noe som kan fungere som mulig kreft-forebygging forbindelser.

8. Asparagus fremmer nedbrytning av fettceller. Lav i kalorier, men høy i næringsstoffer, fører til at inntak av asparges spyd en "flushing" effekt, som hjelpemidler i fjerning av fett innskudd fra vev.
9. Cabbage inneholder stoffer som stimulerer nyrene, rensing avfallsstoffer fra kroppen og fjerner fettceller i prosessen. Og ved å spise en enkel servering hver uke, du effektivt redusere risikoen for tykktarmskreft.
10. Sweet poteter er både fylle-og fettfri. De er en stor kilde for vitamin A, kostfiber og sykdom bekjempe anti-oksidanter. Som en ekstra bonus, de er deilige

helkorn

11. Oats er en fantastisk kilde til havrekli. En godt kjent kolesterol reduksjon, en fersk studie ved University of Kentucky foreslår å legge en enkelt daglig kopp med havregryn til frokost meny kan øke resultatene av vekttap plan.

12. Barley er en lav fett, høyt fiber alternativ til tradisjonelle hele korn. Den inneholder protein og kan senke kolesterolet og bidrar til å bekjempe kreft. Videre kan bygg kurere de fleste tilfeller av forstoppelse, som også er gunstig for dieters.

Protein

13. Beans er ikke musikalske eller de er en frukt. De er imidlertid en utmerket kilde av planteprotein. Kombinert med en hel korn, kan du få samme kvalitet protein som finnes i magert kjøtt, men med mye mindre fett.
14. Soy produkter som tofu og soyamelk er rike på lecithin. Dette bestemte kjemiske hemmer opptaket av fett samtidig oppmuntre til nedbrytning av fett i vevet.
15. Fish kan være høyere i fett enn kylling, men det er det sunne, umettede variasjon. Seafood skjer også å være en veldig bra kilde til omega-3 fettsyrer, stoffer som hjelper deg å kaste uønskede pounds samtidig som du reduserer risikoen for hjerte-og karsykdommer.


Previous:nothing Next:hjerte sunne oljer

Relaterte artikler


 • primal forsvar ingredienser
 • Slik leser McDonald’s informasjon om ernæring
 • CYTO Gainer informasjon
 • T-banen diett informasjon
 • Hva gjør tranebær juice?
 • typer slanking
 • den beste dietten mat for raskt vekttap
 • hvordan å miste 7 pounds per uke
 • matvarer som øker kolesterolet gode
 • hvordan å lage en spinat, eple og valnøtt salat
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com