40/20/20 rå mat diett

Skrevet av: Tone Paulsen oppdatert: 2012-04-17
Den rå mat diett er forskjellig blant sine kolleger i kosten verden. Den rå mat dieter spiser ubehandlet, økologisk, og hele matvarer, hvorav de fleste er spist rå. Selv om mat er i stor grad unngått, matvarer er utarbeidet av flere metoder. Frø, korn og bønner blir til spirer, og mange grønnsaker og frukt er enten blandet eller presses før du spiser. Noen ganger, rå foodists også tørke maten, fordi dette kan gjøres med litt av ingen varme. Utøverne følger 40/20/20 regelen for å sikre at de får sine daglige næringsstoffer krav.

Hvorfor Gå Raw

Rå mat diett utøvere tror at det å spise mat som finnes i naturlig form, rå og ubehandlet, vil gi mer næringsstoffer enn spise kokt mat. De tror også at disse naturlige form matvarer vil bidra til å forlenge unge og bekjempe sykdommer, inkludert kreft.

40/20/20

Den 40/20/20 Regelen for å spise viser til mengder av vegetabilske karbohydrater som bør spist per måltid. I en artikkel kalt "Meal Planning Made Easy" på nettstedet DineWise. com, Debbie Judd, RN, sier hun oppfordrer pasienter til å følge denne regelen. "Av alle karbohydrater konsumert på et måltid, bør 40 prosent av dem kommer fra den ikke-stivelsesholdige grønnsaker," 20 prosent bør komme fra høyere stivelse grønnsaker, og de siste 20 prosent bør komme fra hele korn.

Forslag til matvarer som er i 40 prosent kategorien inkluderer brokkoli, blomkål, tomater, asparges, grønne bønner, agurk og salat.

Grønnsaker som faller inn i den første 20 prosent kategorien inkluderer grønnsaker tungt i stivelse som poteter, søtpoteter, mais, erter og bønner. Frukt er også inkludert i denne kategorien.

De siste 20 prosent kategori i god mat skillet kommer fra helkornprodukter.

Å begynne

Helse eksperter anbefaler at en person som ønsker å bytte til en rå mat diett fra en vanlig kokt kosthold bør bytte sitt kosthold langsomt. Den avrusning som skjer i kroppen ved å bytte kan forårsake hodepine, kvalme, og lett depresjon. Men, lære spennende måter å tilberede rå matvarer kan hjelpe hjelp i overgangen.

Transitional Foods

Noen matvarer gjør store hjelpemidler i å bidra til å lette overgangen fra kokt mat til rå mat. Legge til salater som en del av hvert måltid vil starte overgangen. Spis spirer som mungbønner, alfalfa og rug. Velg frukt og nøtter til både frokost og snacks, og investere i en juicer å lage fersk juice fra frukt og grønnsaker. Husk å følge 40/20/20 spise plan ved innføring av disse matvarene i kostholdet.

Non-Cooking

Learning en ny livsstil kan være vanskelig, men å investere i riktig utstyr gjør læring morsomt. Når rå mat engasjement har gjort, kjøpe en rå mat kokebok som presenterer maten på en måte som er interessant, lett å tilberede, og legger ut 40/20/20 spise stilen.


Previous:nothing Next:ernæring for vekttap

Relaterte artikler


 • hemmelige mat botemidler for fibromyalgi
 • anti-aldring mat for huden
 • den beste vekttap patcher
 • hensikten med vitamin e på kroppen
 • hvilke matvarer forårsake cellulitter?
 • kosttilskudd for å hjelpe med energi
 • nyttig dietter for kolesterol
 • mat for å øke testosteron hos kvinner
 • oppskrifter for seks uker kroppen makeover
 • botemidler for lår cellulite
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com