Atkins kosthold retningslinjer

Skrevet av: Anne Brit Lystrup oppdatert: 2012-04-02
The Atkins Diet ble opprettet i 1972 av kardiolog Robert Atkins. Den fokuserer på å hjelpe kroppen å forbrenne fett i stedet for karbohydrater. Den generelle tanken er at å spise for mange karbohydrater kan føre til vektøkning, fordi det ikke brukes til energi butikker seg i kroppen som fett. Når karbohydrater er begrenset, er kroppen nødt til å konsumere lagret fett som den viktigste kilden til energi

Fase 1

Den første fasen av Atkins Diet grensene karbohydrat inntaket til 20 karbohydrater per dag. Dette jump-starter kroppen til å bruke lagret fett som hovedkilde til energi. Denne fasen varer i to uker og vekttap kan være dramatisk, opp til 15 pounds.

Anbefalt mat for denne fasen inkluderer magre proteiner som kylling, fisk, kjøtt og egg. Noen grønnsaker er også tillatt i denne fasen, herunder bladgrønnsaker og brokkoli.

Pasta, bør nøtter og frukt ikke spist i løpet av fase 1.

Fase 2

Fase 2 er henvist til som "Pågående Weight Loss" eller OWL fase. En dieter forblir på denne fasen av Atkins Diet før han er innenfor 10 pounds av hans vekttap mål. Under denne delen av diett dieter lærer å kontrollere netto karbohydrater teller for å fortsette sitt vekttap reisen.

Mange sunn mat er lagt tilbake i kostholdet blant annet grønnsaker, frukt, nøtter og frø.

Karbohydrater er også lagt tilbake i kostholdet gradvis på en ukentlig basis i fase to. Karbohydratinntak og vekt er registrert ukentlig for å finne de nødvendige karbohydrater for å fortsette vekttap. Dette nummeret er omtalt som kritiske Karbohydrater Level for å miste.

Fase 3

Den tredje fasen av dietten er den pre-vedlikeholdsfasen. Dette nivået er inn når dieter er bare 10 pounds fra sin idealvekt. Den dieter vil fortsatt gå ned i vekt i denne fasen.

Fase 3 er også der dieter legger gode karbohydrater tilbake i kosten hver uke, likevel fortsetter å gå ned i vekt. Til slutt vil dieter nå et punkt som vekttap equalizes sammenfallende med den spesifikke mengden av daglig karbohydratinntak.

Denne fasen i Atkins Diet kan ta flere måneder å fullføre. Dette tillater kroppen å tilpasse seg sin nye vekt og livsstil.

Fase 4

Fase 4 av Atkins planen er levetiden vedlikehold. Det er på tide at dieter gjør forpliktelse til å spise et fornuftig kosthold og trening. På dette punktet dieter kjenner sin likevekt nummer-eller høyeste karbohydrater daglig inntak-og vil ligge på dette nivået på ubestemt tid. Dette engasjementet vil holde trofaste tilhengere innen 5 pounds av sine mål vekt.

Nøkler til suksess

Suksess kan oppnås ved å følge Atkins planen. Det er viktig å ha en jevn sosial støtte gruppe når etter planen, for å unngå depresjon eller kosttilskudd slips.

Det er også mange spesielle Atkins produkter som finnes i butikken til å legge inn i kostholdet som spesielle godbiter og måltid erstatninger.


Previous:nothing Next:diuretika brukes til å gå ned i vekt

Relaterte artikler


 • hvordan gjøre hjerte-sunt kjøtt valg
 • hvordan spise riktig for å miste vekt
 • lavt kolesterol lunsj matvarer
 • om Overeaters anonym
 • kolon rensing diett planer
 • papaya enzym informasjon
 • diabetiker diett tips
 • Slik leser McDonald’s informasjon om ernæring
 • bivirkninger av IGF-1
 • informasjon om lav carb dieting og mosjon
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com