Kosttilskudd for diabetikere

Skrevet av: Øyvind Werrum oppdatert: 2012-04-19
Sunn drikke for diabetikere kommer i pulver og flytende form og kan fungere som et kosttilskudd for diabetikere å ha fordøyelsesproblemer eller ønsker å gå ned i vekt. Husk å lese etikettene som noen spesifikt mål Type II diabetikere. Ikke glem å ta hensyn til eventuelle økte aktivitetsnivå og foreta eventuelle justeringer insulin før du drikker dem som de har høyere karbohydrat nivå enn sukkerfri drikke

Brand-Name alternativer

Det er tre store merkevarer alternativer, Boost, Glucerna og GlucoBurst. De kommer i forskjellige smaker, men hver tilbyr standard vanilje, sjokolade og jordbær. Hver har visse fordeler i å møte ulike livsstiler og mål.

Boost Glucose Control diabetiker drikke er bra for diabetikere som trenger å gå ned i vekt. Den har færre karbohydrater og fett enn sine konkurrenter og er rikere på vitamin E, viktig for diabetikere å bekjempe hjertesykdommer.

Glucerna kan fungere best for den aktive diabetikere som trenger ekstra karbohydrater. Det er nesten dobbelt så rike som de Boost linjen. Det er også det eneste merkevarer produktet inneholder krom picolinate, tenkte å hjelpe Type II diabetikere kontroll blod-sukker nivåer.

GlucoBurst diabetiker Drinker inneholder karbohydrater nivåer midt mellom de to viktigste konkurrentene, men har lagt betakaroten for diabetikere med synsproblemer.

pulverform Drikke

Herbalifes Formula 1 Nutritional Shake tilbyr den mest uvanlige smaker, inkludert Pina Colada, café latte og ville bær, men det er ekte fordel er at det fortsatt tykke selv når laget med skummet melk. Det er 25 gram karbohydrater i en åtte-unse glass, litt færre enn Glucerna, så Formula 1 Nutritional Shake er derfor også bra for aktive diabetikere.

Hjemmelaget Shakes

Hjemmelaget vibrering er gode alternativer til butikk-kjøpte varianter. Selv om ikke beriket med vitaminer og mineraler, de likevel gi viktige næringsstoffer, spesielt når det tas med en multivitamin. Bland en pakke med sukkerfrie pudding i en blender med en kopp skummet eller 1-prosent melk og en halv kopp knust is. Dette er et godt valg for diabetikere som ønsker å miste noen få pounds som ett glass inneholder mindre karbohydrater enn noen av de merkevarer alternativer.

Kvinner med risiko for svangerskapsdiabetes bør kanskje vurdere å lage en shake med en lav -fett yoghurt høy i vitamin B12, som har vært knyttet til diabetes under svangerskapet. Ta en banan, en kopp skummet melk, en kopp vanilje yoghurt og en kvart kopp usøtet ananas juice, og kaste i en blender. Du må kanskje blidgjøre den med bare litt honning.

Hjemmelaget Smoothies

Et annet alternativ til kommersielle merkevarer er hjemmelaget smoothie, laget ved å blande en kopp frosne bær, en kopp skummet melk og to spiseskjeer sukkerfri instant pudding mix. Diabetikere med visse tarm problemer kan ha behov for å unngå denne drinken siden bær er høy i fiber.

Sport Drikke

Unngå juice-baserte ernæringsmessige drikker og idrett drikker, hvis ikke lider av lavt blodsukker. De er ofte høy i sukker og karbohydrater. Hvis du er aktiv, prøv sprinkling salt inn brus eller iste for å erstatte tapte elektrolytter.


Previous:nothing Next:i hvilke matvarer er vitamin b funnet?

Relaterte artikler


 • de beste måtene å miste vekt raskt for tenåringsjenter
 • velge vekttap kosttilskudd
 • sunn mat til lavere høye triglyserider
 • hvordan å forstå de helsemessige fordelene av hydroponically dyrket mat
 • vitamin kosttilskudd for vekttap og diabetes
 • matvarer som bidrar til å øke vekten
 • fordeler og ulemper med noni juice behandling
 • farlig hollywood dietter
 • hvordan få kalsium uten å drikke melk
 • ernæringsmessige verdien av pistasjnøtter
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com