Medifast vekttap system

Skrevet av: Catrine Blikom oppdatert: 2012-04-20
Medifast vekttap systemet er en mat-basert program som fokuserer på del kontroll og balanserte måltider. Måltidene er laget for å skape en kalori underskudd, slik at kroppen forbrenner mer kalorier hver dag enn den forbruker for å gå ned i vekt. Dette oppnås gjennom å utforme hvert måltid for å ha de riktige proporsjonene av karbohydrater og proteiner. Det finnes alternativer i Medifast vekttap system for menn, kvinner og personer med type 2 diabetes. Til tross for hva som kan se ut som en høy innledende kostnad, kan det hende at Medifast vekttap systemet faktisk være en rimeligere måte å spise enn ditt vanlige kosthold, avhengig av hva slags mat du kjøper og hvor du handler.

Medifast Måltidene

Medifast måltider sparer du tid og energi for å prøve å planlegge måltider perfekt balansert for vekttap. Måltider kommer i pakker som du så blander med vann for å forberede seg. Noen av måltider omfatter rister, havregryn, supper, lapskaus, chili, varm drikke, barer og puddinger. Hvert måltid har riktig balanse mellom proteiner og karbohydrater for å forenkle vekttap, men likevel la deg følelsen fornøyd.
The Medifast 5 1 plan krever at du spise seks små måltider om dagen. Fem av disse måltidene er Medifast måltider, mens siste måltid er en av dine valg som består av magert kjøtt og grønnsaker.

Potensielle Vekttap

Når den kombineres med jevnlig trening, hvis du holder deg til Medifast måltid plan, er gjennomsnittlig vekttap hver uke omtrent 2-5 kg. Dette beløpet er avhengig av din opprinnelige vekt og mengden kalorier du forbrenner selvfølgelig på en daglig basis.

Diabetiker Vekttap Plan

Medifast også har et vekttap plan designet spesielt for type 2 diabetikere. Type 2 diabetes kommer om etter hvert som kroppen mister evnen til å fjerne sukker fra blodet. Mange ganger, Type 2 diabetes er ofte funnet i personer med vektproblemer og fedme. Medifast har en plan spesielt for type 2 diabetikere som tillater dem å trygt gå ned i vekt etter sine helsebehov. Medifast sier at deres undersøkelser viser mange diabetikere på planen er ikke bare i stand til å gå ned i vekt, men også redusere eller helt slutte å bruke sin diabetes medisiner etter lengre tid på vekttap plan.

Planer for menn og kvinner

Medifast har måltid planer utviklet for menn og kvinner. De har en hel linje av Medifast helse vibrering som er utformet med kvinners helse behov i tankene. Disse rister inneholder echinacea, klaseormedrue og kyske treet bær, noe som angivelig hjelper bekjempe visse symptomer på overgangsalder. På grunn av balansen mellom protein og karbohydrater, Medifast forsøk på å ha en høyere "Stinn Index" enn andre måltid planer.

Kostnader

Kostnaden for Medifast er $ 11 a dag. Avhengig av hvilken pakke du velger, er den månedlige koster ca $ 299,50. Medifast sier at den gjennomsnittlige amerikanske bruker $ 16 a dagen på mat.


Previous:nothing Next:raskeste måten å gå ned i vekt uten piller

Relaterte artikler


 • hvordan finne måter å senke kolesterolet
 • mat for en høy protein diett
 • Viktigheten av vitaminer i en diett
 • hvordan du raskt og miste vekt trygt
 • hvor mye monavie bør du ta?
 • perfekte diett for blodtrykk
 • hjerte sunn mat for livet
 • kolesterol ernæring kosthold
 • ernæringsmessige verdien av pistasjnøtter
 • bruker for l-lysine
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com