analyse av kombucha gjære

Skrevet av: Catrine Blikom oppdatert: 2012-04-01
Kombucha er en vinegary-smaking, fermentert helse drikke konsumert over hele verden, spesielt i Asia og Øst-Europa. Helsekostbutikker og kaffebarer bære flasker varianter (vanligvis rå og upasteurisert), men du kan også brygge det hjemme fra forrett kultur

Historie

Først utviklet i Mandsjuria, kombucha spredt over hele Det fjerne Østen. De gamle kinesiske fortærte gjæret te som helse-middel så langt tilbake som 220 B. C, i henhold til "Bedre ernæring for Dagens Living. " Ordet selv kommer fra en femte århundre Koreansk lege ved navn kombu, som brakte drikke til Japan. Det var ikke før på 1960-tallet at drikke ble popularisert i USA av motkultur hippier på jakt etter alternative midler til god helse.

Bruker

Kombucha er et folk middel som brukes til å behandle et bredt spekter av helsemessige plager , inkludert letargi, akne, gastrointestinale plager, svake libido, PMS, høyt kolesterol, fedme, lungeproblemer, rynker, kreft og MS.

Aktive ingredienser

Kombucha inneholder melkesyre og glukuronsyre. Melkesyre, et antibiotikum, er spesielt god på å bekjempe putrefactive bakterier i tarmen. Glukuronsyre er en potent detoxifier. Det binder seg med giftstoffer og giftstoffer i kroppen, slik at de skilles ut i stedet for absorbert. Den eneste andre stedet å finne glukuronsyre er i leveren, i henhold til "Bedre ernæring for Dagens Living. "

Hvordan Kombucha Is Made

Kombucha te er laget ved å la en forrett kultur å gjære (vokse) i en blanding av te, sukker og vann. Gjæringsprosessen er hva produserer de helsemessige fordelene i tonic, og ingen fordel kan oppnås av forbruker kulturen i seg selv, i henhold til "Kaffe og te Trader Journal. " Starter kulturer kan kjøpes online, men det er mange forholdsregler for vellykket hjemme-brygging av Kombucha te.

Bare Hype?

Den helsepåstander og personlige historier rundt kombucha te "Kamper FDA svindel indikatorene, ifølge "Natural Health" magasinet. "Det er støttet av studier fra utlandet, appellerer til forfengelighet, har opprinnelse som er gamle, og hevdes å kurere mange plager. "


Previous:nothing Next:mat høyt på vitamin B 3

Relaterte artikler


 • juice rensing kosthold
 • hvordan du oppretter et hjerte sunt kosthold
 • ernæringsmessige verdien av fig newton
 • dietter for slitasjegikt
 • mat kombinere og vekttap
 • en uke svært lavt kaloriinntak
 • honning og vekttap
 • omega 3 vitamin informasjon
 • hvor å spise mindre uten å telle kalorier
 • ultimate ernæring guide
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com