androstenedione steroid ingredienser

Skrevet av: Vivian Håndstad oppdatert: 2012-04-15
Androstenedione, vanligvis kjent som "Andro", er en muskel building supplement som gjør kroppen til å produsere store mengder testosteron. Made populære på 1990-tallet gjennom sin forbindelse med ulike aktører i hele Major League Baseball, ble androstenedione slutt gjorde ulovlig av den amerikanske regjeringen gjennom Controlled Substances Act. De viktigste ingrediensene i stoffet inkludere 19-Nor-Androstenedione, Androstenediol og Androstenedione

Historie

Androstenedione ble først introdusert som en steroid på 1990-tallet og ble gjort populært da St. Louis Cardinal's første basemen Mark McGwire innrømmet å bruke det som kosttilskudd for ytelse. Før denne erkjennelsen, hadde supplement blitt svartelistet av organisasjoner som Anti-doping Agency, NCAA, Den internasjonale olympiske komité og NFL på grunn av helserisiko og urettferdig ytelse øker det forutsatt. Den 11. mars 2004 andro ble gjort ulovlig av Controlled Substance loven og gjorde besittelse av stoffet en føderal forbrytelse.

19-Nor-Androstenedione

19-Nor-Androstenedione er den første hovedingrediensen stede i androstenedione . Den kjemiske, mens ikke så anabole som testosteron, brukes for å øke muskelmasse brukere. Sammenlignet med andre steroid forbindelser, 19-Nor-Androstenedione har ikke mange av de tilknyttede bivirkninger felles med steroider og som et resultat har blitt et populært valg for ikke-profesjonelle kroppsbyggere

Androstenediol

Androstenediol (4. -AD) er en anabole testosteron forløper, veldig lik androstenedione og androstenediol. Den har tre fordeler fremfor andre anabole stoffer i sin klasse: Det er tre ganger mer effektiv, har det ingen konvertering til estrodiol eller DHT av leveren, og det er mer anabole. Som andre steroid forbindelser, jobber stoffet for å øke testosteronnivået i brukere å opprette overflødig muskelmasse.

Androstenedione

Androstenedione er en kjemisk produseres naturlig i både hanner og hunner, og brukes til å lage muskelmasse i kroppen. Også produsert naturlig i furutrær, er denne kjemiske to skritt i den kjemiske konverteringsprosessen fra å være testosteron, noe som betyr at når inntatt fra en utenforstående kilde stoffet er svært effektivt i tilrettelegging muskel vekst. Ikke overstiger doser på 50 til 100 mg av androstenedione til enhver tid.

Advarsel

Steroid Bruk av noe slag er svært skadelig for helsen din og har mange negativt assosiert bivirkninger.
forsiktig kontrollere etiketten før du kjøper noe kosttilskudd for å sikre at ingrediensene er naturlige og vil ikke skade kroppen din.
Besittelse eller bruk av et andro produktet er en føderal forbrytelse, og kan resultere i fengsel.
Alle de ovennevnte ingrediensene er farlig for helsen din og bør ikke tas i hvilken som helst kombinasjon.


Previous:nothing Next:matvarer som naturlig diuretika

Relaterte artikler


 • hvordan å bekjempe kreft med svisker
 • hvor å miste 18 pounds i 2 mnd
 • Slik løs at vekten for alltid
 • nonsurgical vekttap
 • carb diett med lav lav protein
 • er høye protein dietter dårlig for deg?
 • ernæring og matvarer som hindrer kreft
 • hvordan å følge italiensk mat oppskrifter
 • leptopril farer
 • mat å spise til lavere triglyserider
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com