bariatric kirurgi trening

Skrevet av: Vivian Håndstad oppdatert: 2012-04-02
Mens bariatric kirurgi er et stort første skritt på veien til et sunnere liv, riktig kosthold og mosjon er den eneste måten å sikre din helse på lang sikt. Lær verktøy til å gjøre trening til en del av ditt liv etter bariatric kirurgi. Imidlertid, må du kontakte din lege for å oppdage treningsprogram som er riktig for deg og dine spesifikke helsemessige behov

begynne med en gang

Rett etter at du har din bariatric operasjonen, vil det daglige kaloriinntaket drastisk nedgang. Dette kraftig reduksjon i kalorier kan sjokkere kroppen din inn i sult-modus, hvor den vil forsøke å trekke de manglende kaloriene fra muskelvev og indre organer stedet for å brenne fett.

Den eneste måten å hindre at dette skjer er å starte et treningsprogram så snart som dagen etter operasjonen. Plus, vil trene rett etter operasjonen hjelper du føler deg bedre før, blir raskere friske og redusere sjansen for at du vil utvikle post-kirurgiske komplikasjoner eller infeksjoner.

Dagen etter operasjonen, vil din sykepleier gå deg en gang eller to rundt i rommet et par ganger om dagen og hjelpe deg i å få inn og ut av en stol. Ved den andre dagen, går du kan økes til tre til fem minutter, og frekvensen kan økes til fire til seks ganger om dagen. Fortsett dette regimet for de neste fem dagene.

En uke etter operasjonen, bør du være i stand til å øke din går til fem til 15 minutter, tre ganger om dagen. Fortsett dette mønsteret i en uke.

To uker etter at bariatric operasjonen, kan du øke lengden på turer til 10 til 15 minutter. Og, dersom legen godkjenner, kan du begynne lett vekttrening. Fortsett dette regimet for de neste to ukene.

Plan for Long Term

En måned etter at bariatric operasjonen, er du klar til å ta på 1 /2 time til time igjen av trening som American Heart Association anbefaler du har minst fem dager i uken.

Men husk at dette ikke nødvendigvis betyr at du må bruke denne delen av livet ditt i gymsalen. Siden du skal trene for resten av livet, benytte anledningen til å ta på en aktivitet som du liker og ser frem til.

Start tar kampsport leksjoner, eller bli med i en liga bowling eller lokale amatør baseball team. Se gjennom fellesskapet papir og finne noe du kan bli begeistret om å gjøre på lang sikt, noe som er nøkkelen til suksess.

Buddy System

Det er lett å miste av syne treningen mål hvis du don ikke har noen i livet ditt å holde deg ansvarlig. Det fadderordning er en flott måte å sikre din helse og helsen til en elsket ¨¦n eller en ny venn.

Hvis du er i en bariatric kirurgi utvinning gruppen, spør rundt for å finne ut hvilke aktiviteter din støttegruppe medlemmene engasjere seg i. Finn noen som er like forpliktet til hennes vekttap som du ønsker å være og spørre om du kan delta i aktivitetene hennes.

Alternativt, begår du 30 minutter igjen av trening en dag for å tilbringe tid med barna. De vil holde deg ansvarlig og ser frem til den tid sammen, noe som vil motivere deg når du egentlig bare ønsker å ligge på sofaen.


Previous:nothing Next:er yoghurt bra for kvinner?

Relaterte artikler


 • hva er en sunn vekttap per måned?
 • sukker alkohol og vekttap
 • hva er bivirkningene av å konsumere for mye koffein?
 • hvorfor folk opp i vekt i sommer?
 • høyt protein flytende dietter
 • hvordan bruke grønn te for vekttap
 • hvordan gjøre hjerte-sunt kjøtt valg
 • Listen over hjerte sunn mat
 • konsekvenser av en høy protein diett
 • hvordan man kan kjøpe fersk fisk
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com