bivirkninger av Andriol

Skrevet av: Vivian Håndstad oppdatert: 2012-04-13
Andriol, anabole steroid som består av sammensatte undecanoate, er et steroid supplement som brukes til å øke testosteron, muskel størrelse og utholdenhet i sine brukere. Administrert muntlig, går Andriol i blodsirkulasjonen gjennom ulike virkemidler enn mange sprøyte-baserte steroid kosttilskudd. Som med alle anabole steroider, er det mange bivirkninger som kan forårsakes ved bruk

Hemming av naturlige hormoner

bekjempelse av naturlige hormoner gjort i kroppen er den vanligste bivirkningen av steroider. Spesielt hemmer Andriol produksjon av HPTA, eller hypothalamus hypofyse testicular aksen når brukeren stopper steroid syklus. Til slutt, kan kroppen ikke lenger produserer den nødvendige mengder av testosteron, forlater kroppen ut av likevekt tilstand.

Leverskader

Når leveren er ferdig å bryte ned steroidet sammensatte, leverenzymer bli opphøyet til et nivå kroppen er ikke vant til. Mens leveren er ment å bryte ned kjemikaliene tatt inn i kroppen og bære dem inn i blodet, kan det kjemikalier i Andriol blitt for mye for leveren å behandle på en gang. Dette kan føre til alvorlige, langvarige skader på leveren.

Gynocomastia

Gynocomastia refererer til utvikling av overflødig bryst vev og er en vanlig bivirkning ved bruk av Andriol. Når steroider blir tatt, til produksjon av overflødig testosteron styrker kroppen produsere mer østrogen som en måte å motvekt forskjellen. Når dette skjer, får østrogen i kroppen bruker til å utvikle kvinnelige egenskaper, manifestert i utviklingen av større, mykere bryster.

Vann Bevaring

Det er også vanlig for Andriol brukere å oppleve overskytende vann oppbevaring i løpet av løpet av sin steroid syklus. Når du tar noen anabole steroider, er det nødvendig å drikke store mengder vann for at stoffet skal fungere ordentlig. Dette fører også til kroppen beholde mer vann enn det som er normalt nødvendig. Muskler senere vises større, men samtidig føles mykere enn normalt. Dette kan ses på som enten en positiv eller negativ bieffekt av stoffet, avhengig av den enkelte.

Acne

En annen vanlig bivirkning av Andriol bruk er utviklingen av overskytende kviser i ansiktet, bryst og rygg. Forhøyede nivåer av testosteron i kroppen er den viktigste årsaken, men økt talgkjertel aktivitet kan også føre til fet hud. Kombinere med bakterier og døde hud partikler, dette til slutt fører porene til å bli tett på et nivå kroppen er ikke vant til, og til slutt fører til akne.


Previous:nothing Next:hjem oppskrifter for kropp detoxing

Relaterte artikler


 • gastrisk bypass pre-kirurgi kosthold
 • sunn mat for type 1 diabetes
 • naturlig vanndrivende mat rettsmidler
 • kroppen bygningen kosthold for vegetarianere
 • hvordan gjøre lemonade detox
 • tips for rask vekttap
 • den beste dietten for cluster hodepine
 • en lav-kolesterol diett plan-menyen
 • hvordan du bruker en skritteller for å gå ned i vekt
 • leucine kosthold
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com