enkel diett og mosjon planer for tenåringer

Skrevet av: Christian Boreg Lars oppdatert: 2012-04-01
Kosthold og mosjon planer for tenåringer er mye som kosthold og mosjon planer for voksne. Den eneste virkelige forskjellen er at tenåringer ikke kan forstå begrunnelsen bak mye restriktive dietter eller overdrevent streng øvelse planer. Dermed ansette måtehold er best når det gjelder en diett eller trening plan for en tenåring. Det følgende er noen enkle planer som kan hjelpe tenåringen din oppnå helse uten ugrunnet deprivasjon

The Replacement Approach

Losing eller beholde vekten som tenåring er ofte så enkelt som å kutte ut "junk" kalorier, mens erstatte disse elementene med flere sunne alternativer. Dermed vil den enkleste dietten for en tenåring strengt grense tomme kalorier slik som de fra brus, desserter og behandlet snacks. Erstatte disse elementene med bedre alternativer som magre proteinkilder (kjøtt, egg, kylling eller fisk), frukt eller grønnsaker. Selv om dette kan virke enkel, kan det føre til en netto reduksjon på flere hundre kalorier per dag.

Carb Begrensning Approach

Avhengig av hvor langt tenåringen din er fra en tynn kroppsbygning, kanskje mer drastiske tiltak være i orden. En annen enkel steg å ta videre vektkontroll mål er å begrense sitt inntak av karbohydrater gjennom hele kvelden. For å gjennomføre dette, bare la teen karbohydrater fra frukt og grønnsaker siste 6 pm. Å gjøre dette vil begrense sannsynligheten for sen-kveld carb-tunge måltider blir lagret som fett over natten. Den beste måten å gjennomføre denne planen uten bebreidelse er å ha hele familien holder seg til denne begrensningen.

Resistance Training for Teens

Når riktig instruert i teknikken, kan vekttrening være en rask vei mot å hjelpe tenåringen din klarer helsen hennes. Den eneste virkelige innvendingen her er at tenåringer ikke bør delta i noen maksimal løfte, som sin grunnstruktur ikke er fullt utviklet. I stedet holde seg til høyere rep sett (5-15 reps) på "core" sammensatte heiser som knebøy, markløft, pullup, rad, dip, push opp og benkpress.

Starter Styrke Rutine

En god rutine for tenåringer er Starter Strength rutinen av Mark Rippetoe. Dette er en tre-dagers-en-ukers plan som legger vekt på utvikling i alle de grunnleggende heiser som vil tjene tenåringen din godt for å fremme en levetid på fitness. Det er to separate økter, hvor tenåringen din skulle veksle mellom. Workout "A" består av tre sett av fem reps på knebøy, tre sett av fem reps på benkpress, og ett sett av fem reps på markløft. Workout "B" er tre sett av fem reps på knebøy, tre sett av fem reps på overhead trykk, og tre sett med 10 på ryggen extensions.

5x5 Plan

Bill Starrs 5x5 plan er en annen god nybegynner er rutine som kan fungere godt for tenåringer. Dette er en tre-dagers-en-ukers program, designet for å utføres på mandager, onsdager og fredager. På mandag, utføre fem sett med fem på knebøy, fem sett med fem på benken, og fem sett med fem på roing med stang. Onsdag, utføre fire sett av fem på knebøy, fire sett med fem på skråning eller militære trykk, og fire sett med fem på markløft. På fredag, utføre fire sett av fem da ett sett av åtte hver på knebøy, benk og rader.

For å løfte programmet, tar sikte på å bedre fra uke til uke ved å legge ytterligere vekt til baren, selv om det bare er i £ 5 trinn.


Previous:nothing Next:laktosefrie melk ingredienser

Relaterte artikler


 • metanx bivirkninger
 • fransk frites næringsverdi
 • kosttilskudd for å hjelpe med energi
 • sunt og enkelt kosthold plan
 • hvordan å gå ned i vekt før den store bryllupsdagen
 • fiber ernæring kosthold
 • Adipex & ionamin effekter
 • hvordan å miste fett med krom picolinate (billig fettsuging)
 • lakris rot ernæringsmessige informasjon
 • vitaminer for å hindre blåmerker
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com