ettermiddag energi-booster mat

Skrevet av: Anne Brit Lystrup oppdatert: 2012-04-09
Det er 3 tiden på ettermiddagen, og du har en hard tid på å fokusere på jobben. Det er tid for en matbit. En spasertur til automater vil gi deg et høyt kalori, svært bearbeidet godbit som vil gi deg en rask serie av energi. Dessverre det samme snack vil la deg følelsen enda mer sliten og sulten senere på arbeidsdagen. Med litt planlegging, kan du nyte et næringsrikt måltid som vil øke din energi utover ettermiddagen

kalorier og Koffein

En snacks som inneholder mellom 200 og 300 kalorier vil gi påfyll av energi du trenger å bære deg gjennom ettermiddagen og hindrer deg fra å bli skrubbsultne ved middagstid, forutsatt at kalorier i disse matvarer er ikke meste fra sukker. Sukker er metaboliseres raskt av kroppen, og det gir en rask serie av energi. Fordi det er metaboliseres så fort, men vil mat som inneholder behandlet sukker la deg følelsen enda mer sliten senere på ettermiddagen.

koffein, mens kalori-fri, er ofte funnet i mat som inneholder mye sukker, som brus og mocha lattes. Som sukker, koffein gir en rask serie av energi som raskt avleder, noe som gir deg mer sliten og sulten enn før. Fett, protein, er hele korn og fiber metaboliseres langsommere. Foods høy i disse næringsstoffene gir en jevn tilførsel av energi over en lengre periode.

Nuts

Det finnes en rekke velsmakende, næringsrike matvarer som er trygt å lagre rett på skrivebordet for rask tilgang når du trenger en ettermiddag energi boost. Nøtter er en utmerket kilde til langvarig energi. Standard servering størrelse for de fleste nøtter er en unse og en halv, som er ca 20-24 mandler, 28 hele peanøtter eller syv valnøtter og mellom 150 til 200 kalorier. Nøtter inneholder mye fiber, slik at de fyller. De er også høy i kalorier, så porsjonskontroll viktig når du nyte disse naturlige energi boosters.

En annen god energi øker alternativet er et helt korn, høy protein bar inneholder mindre enn 16g for sukker og minst 4g av fiber for å hjelpe deg gjennom ettermiddagen.

Tørket friut

Tørket frukt er en annen fylling, lett å oppbevare, energi øker mat. Se etter enkel servering bokser eller porsjonsposer. Tørket frukt, som nøtter, inneholder mye kalorier så enkel servering pakker gjør del kontroll lettere.

Energy matvarer som krever litt forberedelse

Litt forberedelser hjemme vil tillate deg et enda større utvalg av energi øker matvarer. En ettermiddag snack bestående av 1 oz. av protein (magert kjøtt lunsj, 2 ts. peanøttsmør eller 1 oz. ost eller hummus) pluss 1 oz. av hele korn (en skive brød, en halv pita, hele korn kjeks eller tortilla) og et stykke frukt vil gi deg den energien du trenger, uten for mye sukker, kalorier eller fett.

A 4 til 8-oz. kartong med fettfattig yoghurt toppet med 1 oz. av en høy fiber frokostblanding er lett å spise mens du fortsetter arbeidet.

mikrobølgesikker Foods

Hvis det er en mikrobølgeovn tilgjengelig, mikrobølgeovn popcorn, hele korn økologisk burritos og enchiladas er gode høye fiber, energi øker matvarer.


Previous:nothing Next:kan diabetikere spise snack matvarer?

Relaterte artikler


 • hvor lenge bør jeg rask til å kolon rens?
 • hva er mitt mål puls for å miste vekt?
 • hvordan du velger sunt hjerte grønnsaker
 • kosthold for å få pasienter klar for hjertekirurgi
 • druekjerneekstrakt sikkerhet
 • den beste tiden for å ta whey protein pulver
 • te som hjelpemiddel i vekttap
 • den beste maten for rensing
 • hvordan finne et vekttap program på nettet
 • sunt kosthold for en dag
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com