fem faktor kosthold mat

Skrevet av: Anne Brit Lystrup oppdatert: 2012-04-27
De 5 Factor Diet er en online diett opprettet av kjendis trener Harley Pasternak som inneholder rask trening planer og sunn mat som kan lages i fem minutter. Han skapte dietten for å hjelpe touring og utføre kjendiser til å holde seg i form når du er på veien på en måte som ikke er tidkrevende eller for komplisert. Kjendiser som har blitt knyttet til denne dietten er Kanye West, Alicia Keys, John Mayer og Vanessa Williams

Hvordan Planen fungerer

Planen er sentrert rundt nummer fem, derav navnet. Det er vel å gi resultater i fem uker med fem måltider om dagen, hver måltid krever bare fem ingredienser og fem minutter på forberedelse. Det er en 25-minutters trening hver dag og fem bedrager dager i løpet av fem uker, betyr hver søndag er en dag til å spise hva du vil med måte.

Five Factor Diet Verktøy

Når du abonnerer på 5 Factor Diet online, vil du motta en daglig måltidsplanlegger, en personlig oppskrift boksen, en food logg, en spise ute guide, en aktivitet kalkulator, en online journal, en daglig inspirasjon, oppskrifter, en handleliste verktøy, matlaging snarveier, en tilpasset fitness plan, en vekt tracker og en ideell vekt kalkulator.

Breakfast

En typisk frokost for de 5 Factor Diet programmet inneholder enten sukker-fri korn, fettfri yoghurt, bær, varm havregrøt eller egg hvit omeletter. Den eggehvite omelett oppskrifter varierer sterkt i ingredienser, fra laks og kremost til brokkoli og cheddar, å eliminere overflødige alternativene som ofte kommer med slanking.

Lunsj

Lunsj er vanligvis en salat, suppe eller sjal. Du kan gran det opp, men på forskjellige måter når følge 5 Factor Diet oppskrifter som Middelhavet quinoa salat eller laks med dill agurksalat. Snitter er også tillatt.

Middag

Middag inkluderer en magert kjøtt, ris og grønnsaker. Eksempler på 5 Factor Diet middag oppskrifter er curry kylling med brun ris, kylling og black bean quesadillas, sitron laks og kylling Chow mein.

Snacks

To lette snacks er tillatt hver dag. Bringebær og sjokolade parfaits, Jordbær-havre energi barer, en pita lomme snack fylt med kalkun, sveitsisk ost, skiver tomater og alfalfaspirer, og espresso panna cotta er noen av de mange snack oppskrifter oppgis når du abonnerer på dietten.


Previous:nothing Next:ren kokos olje og vekttap

Relaterte artikler


 • oppskrifter for runden bandet kosthold
 • mat som demper appetitt
 • kortisol og vekttap
 • grunnen bison ernæringsmessige informasjon
 • kosthold mat for nyre helse
 • hvor å endre livsstilen for å kontrollere type 2 diabetes
 • hvor å kjøpe fruktbarhet blande
 • primal forsvar ingredienser
 • Slik maitain en sunn kropp bilde
 • benefiber bivirkninger
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com