fordeler og ulemper med noni juice behandling

Skrevet av: Øyvind Werrum oppdatert: 2012-04-15
Vanligvis dyrkes i vulkansk jord på Hawaii, men med opprinnelse i Fransk Polynesia, har noni planten vokst i popularitet i USA på grunn av sin mulige helsemessige fordeler. Et medlem av kaffe familien, er det noni plante en eviggrønn busk som kan bli så høy som seks meter. Frukten er på størrelse med en potet, og når moden er gul og hvit, den skal plukkes når den er helt gul. Alle deler av noni planten er spiselige og har blitt brukt til medisinske formål gjennom tidene. Mange helsearbeidere debatt effekten av noni planten, og det har vært kontroversielt i den medisinske verden

Lukt og smak

Det noni frukten har en stikkende lukt og smak. Den bærer kallenavnet "ost frukt" på grunn av sin bitre smak og sterk lukt. Selv juice tar noen få brukt for i sin rene form. Imidlertid er mange helse-selskaper som selger noni juice blande den med andre "super frukter," slik som acai bær og granateple, å forbedre juice er smaken og gjøre det mer ønskelig for forbrukerne.

Antibakterielle egenskaper

Noni juice inneholder mange næringsstoffer, men det spesielt inneholder antibakterielle komponenter som anthraquinones, scopoletin og terpener. Teser agenter bidra til å forebygge og kurere tarm infeksjoner som for eksempel E. coli.

Aktuelt Medisinering

På grunn av de antibakterielle og soppdrepende komponenter anthraquinones, scopoletin og terpener, har noni frukten blitt brukt i århundrer som en aktuell medisin for hudinfeksjoner. Det sies å helbrede kutt, sår hud, betennelse og irritasjon. Det var også ansett som en helbredende medisin som ble antatt å reparere beinbrudd.

Diabetikere

I likhet med enhver annen frukt juice, det er ingen kjente bivirkninger av noni juice. Men, diabetikere må se sitt inntak fordi noe frukt juice inneholder sukker og må inntas med forsiktighet. Men, trenger ingen ekstra forsiktighet for å bli tatt med noni juice i motsetning til andre juice.

Forstoppelse

Forbruker for mye noni juice kan forårsake forstoppelse. Dette er et enkelt problem å bøte på, men noni juice bør ikke konsumeres i mengder større enn det anbefalte beløpet på flasken. Dette gjelder spesielt når kroppen først blir introdusert til noni juice.

Fiber

Noni juice inneholder fiber. Den uløselige fiber finnes i noni frukt kan hjelpe til med å fjerne giftstoffer fra systemet. Dette kan også hjelpe i vekttap som det er alltid anbefalt å øke fiber inntaket når du prøver å gå ned i vekt. Husk at fiber bør tas gradvis i begynnelsen for å unngå urolig mage og smerter.


Previous:nothing Next:androstenedione steroid ingredienser

Relaterte artikler


 • matvarer for å unngå på Atkins
 • hvordan å dempe karbohydrat monster
 • omega 3 vitamin informasjon
 • calorie skiftende diett plan
 • Effekten av diett narkotika på pulsen
 • hvordan å drikke grønn te å gå ned i vekt
 • den beste dietter for å senke kolesterol
 • kosthold for skrumplever
 • sikreste diett kosttilskudd
 • topp karakter vekt overvåkere oppskrifter
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com