hjerte sunn mat for barn

Skrevet av: Christian Boreg Lars oppdatert: 2012-04-04
Med overvektige barn på vei oppover, og helsespørsmål som diabetes, høyt blodtrykk og kolesterol florerer, er den fremtidige helsen til våre barn i fare. Dietter høy i fett kan føre til hjertesykdom senere. Hvis barnet ditt er på rask vei til en fremtid med usunn spise, kan noen enkle endringer omdirigere barnet og gi henne den friske starten hun trenger

Du trenger:. .
Pencil
Paper.
Kalkulator.
Næringsinnhold for hver ingrediens.

Snacks

Foods i sin mest naturlige tilstand er den sunneste å spise. Matlaging og baking kan redusere næringsstoffer. I stedet for å tilby cookies og chips til barnet ditt, tilbyr kutte opp frukt og grønnsaker. Noen forslag vil bli små biter av ananas, eple, appelsin, tomat, avokado og brokkoli. Cherrytomater, druer og mandarin er gøy alternativer som ikke tar noen forberedelser tid.

Nøtter, air-poppet popcorn, saltstenger og små ost kuber er også rask og enkel.

Sette snacks til morsomme kombinasjoner vil hjelpe barnet nyte det nye matvarer. Bland hans favoritt frukt og tjene dem som en fruktsalat. Ta en skive selleri, topp med peanøttsmør og legg rosiner. Top fullkorn knekkebrød med tunfisk eller ost. Betjene et stykke frukt som en halv pære med en porsjon cottage cheese.

Hovedmåltider

Hvis barnet ditt er vant til en diett full av sukker til frokost, vil endringer i hennes matvaner ikke kommet lett . Du kan lette overgangen ved å lage velsmakende kombinasjoner av mat som er gøy. Tilby en banan smoothie til frokost, laget opp med en blanding av hans favoritt-frukter. Blåbær, bringebær og jordbær alle gjøre fantastiske smoothies. Tilsett yoghurt og havre for å øke ernæringsmessige fordeler. Bananer og blåbær er to store hjerte sunn mat.

Blåbær og bananer er også gode når de brukes i havregryn og muffins. Bruk hele hvetemel eller kli for muffins og erstatning applesauce for oljen for enda bedre resultater.

Erstatt hvitt brød i barnets smørbrød med hele hvete. Peanøttsmør og banan sandwicher er en sunnere kombinasjon enn peanut smør og gelé. Tuna gir store fordeler, også. Hvis barnet spiser tunfisk, vil dette være et godt valg for lunsj eller middag. Server den smørbrød med gulrot eller stangselleri, eller klippet opp biter av hel frukt. Lag en kabob av skewering en blanding av frukt og serverer den som en side.

Ved middagstid, kombinere magre kjøttstykker som laks, kylling, kalkun og --- skåret i små biter --- med sunne side retter laget med brun ris eller bønner. Bakte søtpoteter servert mos eller kuttet i frites er et bedre valg enn hvite poteter.


Previous:nothing Next:15 matvarer som hjelper forbrenne fett

Relaterte artikler


 • om cambridge kosthold ernæring
 • elektrolytt vs renset vann
 • grapefrukt detox diett
 • den flate magen kosthold
 • den negative calorie mat myte
 • hvilke merker av brød er lav i salt?
 • proteiner som hjelper å gå ned i vekt
 • myter av vekttap
 • diett som gir raskere stoffskifte
 • matvarer for å redusere høyt kolesterol
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com