høy fiber diett for divertikulitt

Skrevet av: Line Eeg oppdatert: 2012-04-30
Utviklingen av divertikulitt er nært korrelert med å spise et lite fiber diett. Faktisk, synes det å være en tilstand som er i stor grad forebygges ved å spise mer frukt og grønnsaker. Når avføringen er mykere når de passerer gjennom tykktarmen, er trykket minimert på fordøyelseskanalen. Når du er forstoppet eller har hard avføring, er det indre trykket hva som fører til divertikulitt. Det amerikanske Department of Agriculture sier voksne menn og kvinner bør satse på et sunt høy fiber diett på minst 25-35 gram fiber per dag.

Breakfast

Begynn dagen med en høy fiber frokost. Når du hopper over dette måltidet, er du hoppe over en stor sjanse til å legge mer fiber på dagen. Hold deg unna ernæringsmessig tomme butikk-kjøpte muffins og en tallerken med egg og pølse. Velg en frokostblanding med en vesentlig mengde fiber per servering. For eksempel, Go Lean Crunch frokostblanding av Kashi tilbyr 8g fiber per servering. Topp med en halv kopp bringebær for en ekstra 4g av fiber.

Morgen Snack

Ikke gi opp snacks bare fordi du er en voksen. Når du går mer enn tre timer uten å spise, kan blodsukkernivået slippe, få deg til å føle deg umotivert og trøtt. Benytt deg av en annen mulighet til å finne en god kilde til fiber. En middels eple inneholder 4g av fiber. Plus, er du også forbruker komplekse karbohydrater, som vil hjelpe deg å holde full lenger, og du får 15 prosent av USDA daglige anbefalte mengden av vitamin C.

Lunsj

Du vil bli hardt pressede å finne noe næringsrik eller fylt med enhver fiber på en fast food joint. Hvis du ønsker å lykkes unngå divertikulitt, må du gjøre en innsats for å spise sunnere mat. Lag en sandwich hjemme. Du kan kaste omtrent alt på den så lenge du bruker hele hvete eller hele korn brødet. Brownberry gjør et brød som heter Flax Fiber Natura-med to skiver, får du 8g fiber

Snack

Grab en middels stor pære for en annen 6 g fiber. . Også, som belønning for god oppførsel, unne deg en latte eller mokka for et utbrudd av koffein som gir strøm deg gjennom resten av ettermiddagen din.

Middag

Middag gir en av de enkleste mulighetene til å ta i mer fiber. Hvis du liker ris, velger brun ris i en wok av blandede grønnsaker. Hvis du liker pasta, velger du en hel hvete versjon. Hodgson Mill fettuccine, for eksempel, inneholder 6 g fiber per servering. Toss det med noen boks eller hjemmelaget saus og en halv kopp brokkoli for en annen 5 gram fiber.

Følg alle tipsene i denne artikkelen, og du vil pakke vekk hele 41g fiber på en dag-godt over USDA anbefalte minimum rekkevidde.


Previous:nothing Next:suggererende og vekttap

Relaterte artikler


  • hvordan du kan vinne Ardennerslaget
  • hvordan å behandle vitamin D-mangel i tenåringer, unge voksne og barn
  • kosthold og blodtype
  • kroppen bygningen kosthold for vegetarianere
  • vegetarianisme og hjertesykdom
  • ernæring og vekttap
  • bruk av løvetann rot
  • hvor ofte bør du ta Hydroxycut?
  • måltider dietter
  • ettermiddag energi-booster mat
    Adresse:
    Postboks 7601
    1020 BERGEN
    Email: prgmea@prgmea.com