hvor mye monavie bør du ta?

Skrevet av: Lisbeth Bøe oppdatert: 2012-04-14
En av de første spørsmålene folk spør en distributør av MonaVie er hvor mye de bør drikke per dag. Svaret kan ikke være så enkelt som det kan virke. Det er visse forhold som kan kreve at du tar mer eller mindre av den patenterte juice supplement. Siden det er laget med 19 frukter med Acai Berry blir det kronjuvelen, vil du ønsker å få så mye informasjon som du kan før å bestemme hvor mye som er riktig for deg. Anbefalt dosering er 2 til 4 oz. per dag, men dette må kanskje justeres.

Fordeler

I følge Shaun Laurence, en MonaVie vitnesbyrd tilbyder som har diabetes, drikker 3 oz. av MonaVie per dag har hjulpet med noen av symptomene på denne sykdommen. Han rapporterer også å gi sitt barn 2 oz. per dag i Original Blend. Shaun rapporterer at hans datter er mer tilbøyelige til å tenke på hva hun er i ferd med å gjøre før hun reagerer. Hennes lærere har også merket en forskjell i hennes evne til å få henne lekser gjort i tide.

Hensyn

Hvis du har diabetes, og legen din før du tar MonaVie eller andre supplement. Dette vil også være tilfellet hvis du lider av forhold som kan kreve mer eller mindre forbruk av drikke.

Potensielle

Ifølge Fox News, den Mona Vie drink Anbefalt dosering er testet av et team av medisinske leger rundt i landet for å fastslå dens nøyaktige helsefordeler. The University of South Florida har gjennomført en studie der blandingen ble funnet å ha en dyp effekt på kreftceller, for eksempel leukemi.

Typer

Det er tre hovedtyper av MonaVie. The Original Blend er bra for generelle allmenntilstand. MonaVie Active er flott for bein og ledd, mens MonaVie Pulse bidrar til å redusere kolesterolet. Selskapet tilbyr også MonaVie EMV, den siste i energidrikker, og MonaVie gel pakker. Gelen pakker er flott for de som reiser ofte og kanskje ikke har midler til å ta en flaske med dem.

Advarsel

Selv om forbruker 2-4 oz. per dag er anbefalt retningslinje for MonaVie, gjør selskapet ikke gjøre noen medisinske påstander. Hvis du har en medisinsk tilstand som du er bekymret, bør du kontakte lege før du begynner denne eller andre supplement program.


Previous:nothing Next:diabetisk kosthold mat

Relaterte artikler


 • vanlig kokosolje g. virgin kokos olje
 • Superdrol farer
 • fiberrik fettfattige matvarer
 • hvilke matvarer forårsake cellulitter?
 • hvordan du velger sunnere laks
 • hypothyroid vekttap diett
 • hvordan du velger sunt hjerte varmt korn
 • ingen stress påvirker vekttap?
 • kosthold råd til å tone opp
 • vekttap spise plan for kvinner
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com