mat ikke å spise på en diett

Skrevet av: Tone Paulsen oppdatert: 2012-04-15
De mest vellykkede vekttap programmer er de som har få restriksjoner. Dietter som eliminerer en komplett mat gruppe eller inneholder mye over forbudte matvarer er vanskelig å holde seg til, så cravings etter hvert ta over, og du vil ende opp med å spise alt du har vært å nekte deg selv. Med det i tankene, er det noen justeringer du kan gjøre på kosthold for å hjelpe prosessen sammen

For Fast Vekttap

eliminere karbohydrater gir raskt vekttap, som karbohydrater har en tendens til å holde på vannet, og føre en person til å se oppblåst. I de fleste tilfeller, men er vekttap midlertidig og ikke fra fett, så en langsiktig kosthold er fortsatt behov for å gå ned i vekt konsekvent. For raskt vekttap, begrense carb inntaket til 2-3 porsjoner i første del av dagen (før 3 pm) og ingenting etterpå. Hvitt brød, hvit ris, pasta og poteter er eksempler på karbohydrater du vil begrense.

Unngå alltid

Sukker bør elimineres fra en diett hvis du arbeider mot effektivt vekttap. Bakverk, desserter og gourmet drikker som enkelte kaffe fra Starbucks og godteri er vanlig sukker, som inneholder mange kalorier og lite eller ingen næringsverdi. Unngå fast food, da dette er mest frityrstekt og inneholder ekstra fett for å tilføre smak. Kremete sauser, majones og selv salatdressinger er lastet med fett og kalorier. Hvis du ikke kan leve uten dem, bytte til lav-fett eller lett versjon.

Consume Bare i moderate mengder

Du trenger ikke å gi opp alkohol helt under en diett, men det er bedre å bytte til carb-frie alternativer. Øl og vin inneholder mye sukker, samtidig som whisky, vodka og de fleste andre harde brennevin har en lavere kalori-innhold og ikke sukker.

Red kjøtt er også dårlig for deg på grunn av sitt høye innhold av mettet fett, som ikke bare fører til vektøkning, men også for høyt kolesterol. I stedet, bytte til magert kjøtt og velg kylling, fisk eller kalkun som er bakt eller grillet i stedet for stekt.

Bearbeidet mat generelt, blant annet hermetisk mat og frosne måltider, kan være høy i natrium (som fører til vann oppbevaring) og kalorier. Sjekk alltid etiketter før du kjøper noe prepackaged. Alt som kommer fra en salgsautomat er vanligvis et stort nei-nei. I stedet pakke din egen lunsj eller ta turen til et lokalt spisested og bestille noe sunt.


Previous:nothing Next:akupunktur for å miste vekt

Relaterte artikler


 • hvordan man skal fremme kirkens medlemmer helse
 • medisinsk-godkjent flytende vekttap diett
 • hvordan å forberede for å utøve psykisk
 • sunn mat diett menyen
 • hvor å finne riktig vekt for høyde
 • matvarer for å unngå etter at en gastrisk bypass
 • flat mage diett plan
 • bruk av løvetann rot
 • hvordan å miste 5 pounds i 5 dager
 • hvordan å implementere en enkel vekttap plan
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com