matvarer for å unngå på Atkins

Skrevet av: Catrine Blikom oppdatert: 2012-04-05
The Atkins Diet er en populær måte å miste vekt. Atkins 'første bok ble utgitt på midten av 1970-tallet, og siden da har blitt revidert og gitt ut to ganger. Som med alle diett, er visse matvarer og drikkevarer oppmuntret mens andre er frarådes

Du trenger:. .
Pencil
Paper.
Kalkulator.
Næringsinnhold for hver ingrediens.

Hva Er Atkins Diet?

The Atkins Diet er en lav-karbohydrat diett som er høy i fett og protein. Når en person reduserer mengden karbohydrater som han bruker, en tilstand som kalles ketose er oppnådd i kroppen. Ketose er prosessen der kroppen forbrenner fett butikker og fett som energi i stedet for de vanlige karbohydrat energikilde. Den Aktins Diet fremmer et svært lavt inntak av kosttilskudd karbohydrater for å oppnå vekttap.

Anbefalt Foods

The Atkins Diet oppfordrer mat og drikke som inneholder mye fett og protein, men lite karbohydrater. Bountiful kjøtt, egg, fisk, fjærkre, oster, grønnsaker (bortsett fra gulrøtter og poteter), spill, smør, fløte og de fleste oljer er på "tillatt"-listen.

I de siste fasene av dietten, er mat som frø, nøtter og litt bær oppmuntret. Disse matvarer er noe høyere i karbohydrater, men er tillatt i små mengder når personen har lært henne kroppens vekttap vaner og karbohydrat toleranse nivåer.

I vedlikeholdsfasen, som oppstår etter at personen har mistet alt av vekten han hadde å tape, søte poteter, er quinoa, brun ris og bygg også tillatt i små mengder.

Korn og stivelse

Korn og andre stivelse er forbudt på Aktins Diet. Poteter, hvetemel, ris, brød, pasta, korn og bakervarer er forbudt, mens på Atkins.

Selv små mengder av disse matvarene, spesielt mens miste vekt i første og andre fasene av dietten, kan ha katastrofale resultater fordi de vil kaste kroppen ut av ketose, som er den primære mekanismen som Atkins fungerer.

Sukker

Candies, sjokolade, cookies, kaker, er bakverk, frokostblandinger, frukt snacks, brus, juice, og selv de fleste frukter også forbudt, mens på Atkins Diet.
Det sukker i disse produktene vil føre til at Atkins Diet å mislykkes hvis de spises selv i små mengder.

Ketchup, barbecue saus, er mange salatdressinger, gravies og sauser også prohibited. These mat alle inneholder skjult sukker. Sweet pickles, melk og iskrem er også forbudt fordi de inneholder sukker.

Substitute Foods

Atkins Nutritionals, en merkevare av diett-spesifikke matvarer, produserer en rekke snacks som kan spises i moderate mengder.

Granola barer, godteri, shakes og måltid erstatning barer er tilgjengelig på dagligvarebutikker og apotek landsdekkende. Spesialprodukter som low-carb pasta, blander baking og brød er tilgjengelig online. Mens det er produkter tilgjengelig for alle faser av dietten, noen er ikke veiledet under induksjon fase, som er den innledende fasen av dietten. Sjekk boksene av produktene for å sikre at produktet er tillatt for din fase av dietten.


Previous:nothing Next:hvordan å øke testosteron nivået ved å utøve

Relaterte artikler


 • å spise sunt for hjertet
 • vekttap mat for kvinner
 • ernæringsmessige informasjon på bakken hjort
 • optifast øvelser
 • do antidepressiva gjør du miste vekt?
 • l Carnitin informasjon
 • forskjellene mellom probiotiske & prebiotisk
 • Slik løs at vekten for alltid
 • koffeinfri grønn te og vekttap
 • mat til å bygge jern
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com