matvarer som reduserer suget når slutte å røyke

Skrevet av: Tone Paulsen oppdatert: 2012-04-24
Tenker du på å slutte å røyke? Er du bekymret for at du kan erstatte en oral fiksering for en annen ved å spise for mye og få for mye vekt? Selv om det er sant at mange folk gjør opp i vekt når de slutter (kanskje fordi de faktisk kan smake mat igjen), er det også sant noen matvarer vil bli dine allierte i din søken til å bli nikotin fri og kan faktisk hjelpe deg å holde deg til oppløsningen din ved å redusere . cravings

Spis deg Oats

The Ayurvedic system av medisin har en lang historie med bruk av havregryn og havrekli til å bekjempe opium avhengighet. i India. Flere nylig, oppdaget forskere i Glasgow, Skottland, røykere som forbrukes et ekstrakt av friske havre var mer sannsynlig å oppleve redusert lyst på sigaretter enn røykere som fikk placebo.

Dette resultatet ble bekreftet av en annen nylig studie utført i Japan, der forskerne fant at røykere som fikk et daglig tilskudd av en havre urt ekstrakt (merkenavn Neuravena) kutte antall sigaretter de røykte på en dag med nesten halvparten.

Øk Alkalitet

I en annen Studien undersøker om visse matvarer kan bekjempe cravings, fant en nikotin forsker ved University of Nebraska at matvarer med høyt alkaliske nivåer faktisk holdt nikotin som sirkulerer i kroppen, som redusert behovet for å svelges noe mer. Matvarer som har høyt alkalisk nivåer inkluderer rosiner, fiken, spinat, hel-korn brød og pasta, brun ris, mandler og stivelsesholdige grønnsaker som poteter, mais og squash.

Prøv en alternativ behandling

Noen tidligere røykere har hevdet at en kombinasjon av appelsinjuice og fløte av tartar kan hjelpe skylle nikotin raskere fra systemet, og dermed redusere din cravings. Løs opp en halv teskje krem av tartar i et glass appelsinjuice og drikker det før sengetid.

Andre har funnet suksess ved inntak av naturlige urter som St. John's Wort og vill havre-begge har blitt funnet å berolige nervøse disposisjoner og dermed roe alvorlige cravings

Uansett hva du spiser, Spis sunt

Hvis du bare må legge noe i munnen, være sikker på at det er en gulrot. . Eller noen frisk frukt eller grønnsak. (Chocolate candy barer vil bare gjøre deg mer lyst på sjokolade og nikotin. ) Dersom du spiser crunchy, fiber-tett mat, vil du distrahere deg fra nikotin suget etter en liten stund, og du vil ikke sette på pounds.


Previous:nothing Next:problemer forbundet med lav kalium

Relaterte artikler


 • hva du skal spise og hva du ikke skal spise på grapefrukt kosthold
 • ideell vekt for kvinner 60 år og over
 • hvordan du velger sunt hjerte varmt korn
 • måter å miste vekt trygt
 • hvordan å gå ned i vekt med magert for livet (lindora hjemme program)
 • riktig porsjonsstørrelser
 • diett for hjertekirurgi pasienter
 • gode karbohydrater for barn med type 1 diabetes
 • bivirkninger av anavol
 • god mat for blæren infeksjoner
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com