raskeste måten å gå ned i vekt uten piller

Skrevet av: Tone Paulsen oppdatert: 2012-04-20
Vekttap er aldri lett. Det krever utholdenhet, tålmodighet og utholdenhet. Som blir sagt, mange prøver å oppsøke "quick fix" løsninger for å miste vekt. Noen tyr til piller for å oppnå dette målet, men det er ikke nødvendigvis den sunneste veien å gå. Det følgende er flere måter å miste vekt raskt. Imidlertid bør det bemerkes at raske vekttap er ikke alltid varig vekttap og et sunt kosthold og mosjon regime må opprettholdes etter raske vekttap plan.

Drikk vann

Drikke mye vann er en av de første skritt du kan ta for å gå ned i vekt. Åtte til ti glass om dagen vil gjøre utslaget. Holde hydrert hjelper kroppen forbrenne maten raskere og holder nyrene i orden. Men drikkevann rett før et måltid vil også lure kroppen til å tro du er fyldigere raskere når den er måltid. Drikk mellom måltidene og før måltider, ikke under, for å sikre riktig fordøyelse.

Øvelse

De fleste er avsky å høre det, men trening er nødvendig for å miste vekt raskt. Nøkkelen er å starte sakte. Ikke ta ned mer enn du kan tygge en gang. I stedet bygger opp til strengere økter langsomt. Start med å gå hver kveld. Du kan plukke opp tempoet ved å ta en aerobic klasse, snu gå inn i en joggetur eller vektløfting. Over tid vil pounds begynner å smelte av.

Raw Food Diet

Den rå mat diett er en måte å miste vekt raskt. Siden du stort sett være å spise rå frukt og grønnsaker, kan du ikke unngå å miste vekt. Det er viktig å fortsatt opprettholde balanse, men ved inntak av nok proteiner og sunt fett i form av rå fisk som sashimi, frø, nøtter og avokado. Ellers kan du lider av en ernæringsmessig ubalanse eller sykdom.

Kål suppe Diet

Den kål suppe diett er ganske mye akkurat hva det høres ut som. Du spiser kål suppe sammen med andre grønnsaker og frukt for varigheten av sju dager. Dette er en rask diett og ikke ment å være en langsiktig næring plan. Men det hjelper pounds smelte av ved å fylle deg opp med kun sunne produkter som kål, løk, tomater og paprika. Nøkkelen til denne dietten er å spise så mye av den tillatte matvarer som du vil slik at du ikke blir sulten. Kål suppe, frukt, grønnsaker, vann og usøtet juice er tillatt

Low-Carb Diet

The low-carb diett er en annen måte å kaste pounds fast;. Kan det imidlertid ikke være det mest sunne alternativet. Kosthold vil bestå hovedsakelig av kjøtt, fjørfe, melkeprodukter, egg og grønne bladgrønnsaker. Du har ikke lov til å spise korn, bønner, brød, pasta, noe frukt eller poteter på denne dietten. Eksempler inkluderer Atkins diett og Zone dietten. Mens effektive på kort sikt, kan low-carb dietter føre ernæringsmessige ubalanser og til og med hjertesykdom.


Previous:nothing Next:helsemessige problemer som et vegetarisk kosthold kan forebygge

Relaterte artikler


 • status av mat enzymer i fordøyelsen og stoffskifte
 • diett for å miste vekt og lavere kolesterol
 • den beste dietten for hurtig vekttap
 • jawbreakers ingredienser
 • kalorier i alkohol og vin
 • mat for et sunt leveren
 • høye protein dietter og vektøkning
 • fenylalanin for vekttap
 • hvordan å velge sunn pizza pålegg
 • fettfattig hele matvarer plantebasert kosthold
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com