raskt vekttap kjepphest dietter

Skrevet av: Mona Storm Nilsen oppdatert: 2012-04-06
Fad dietter er dårlige vekttap ordningene som benyttes for å hjelpe folk ned i vekt i svært unaturlig omstendigheter. De innebærer å miste mye vekt på kortest mengder tid mulig. Det er mange kjepphest dietter, og nye kommer opp nesten umiddelbart. Fad dietter som bli-rik-raskt ordninger love deg verden uten å fortelle deg farene forbundet med diett plan

Betydning

Fordi kjepphest dietter feed på folks behov for å gå ned i vekt raskt, er folk falle i usunn feller. Mens de kan virke, avhengig av din kroppsbygning, er de også ganske kontroversielt fordi de mangler tilstrekkelig næringsstoffer tilskudd for å holde seg frisk. Det er mange mennesker som velger for dem, heller enn sunne alternativer, uten egentlig å forstå hva de får seg inn. Før vi gjør kortsiktige eller langsiktige endringer, er det viktig å granske alle valg før du gjør det.

Kål suppe Diet

Den kål suppe diett er en av de populære kjepphest dietter der ute. Den kommer med en syv-dagers plan som i utgangspunktet innebærer å spise masse svært salte, unflavored suppe. Det er ikke en langsiktig diett plan, men løfter vekt tap på minst 10 pounds en uke hvis du holder deg til den ultra-lav kalori plan knyttet til den. Mens du kan miste vekt gjør denne planen, husk at den mangler variasjon og et balansert kosthold, fordi det innebærer å konsumere meste supper av kål, løk, selleri, gulrøtter, tomater og sopp.

Zone Diet

The sonen kosthold er en kjepphest diett som bruker et ratio system for å hjelpe følgerens miste raske mengder vekt. Den ble utviklet av Dr. Barry Sears og følger en formel på 40 prosent karbohydrater, 30 prosent protein og 30 prosent fett (også kalt 40:30:30). Mens det synes rimelig, er det i hemmelighet en lav carb diett, fordi ernæringseksperter anbefaler vanligvis forbruker om lag 50 til 60 prosent av karbohydrater. Det er en vanskelig kjepphest diett å følge på grunn av sin strenge regimet i beregning og måling karbohydrater, proteiner og fett.

Acai Berry Diet

Den Acai Berry diett ble svært populær siden den ble markedsført på Oprah Winfrey Show. Det innebærer tidkrevende Acaia, som er bær av en Amazonas palmetre. Dr. Nicholas Perricone som dukket opp på Oprah Winfrey Show lister Acai bær som en av de mektigste super mat. Mens Acai Berry diett meste innebærer avrusning, er det sagt å være effektiv i å miste vekt fordi den inneholder antioksidanter, aminosyrer og essensielle fettsyrer. Hvor mye vekt en person mister gjøre dette sies å avhenge av alder, vekt, og kroppen struktur tilhenger.

Advarsel

Mange kjepphest dietter kommer med massevis av helserisiko. Selv om de kan arbeide, avhengig av din kroppsbygning, kan de også være svært skadelig for dine organer fordi de fleste av dem tvinger deg til å spise lite til utgangspunktet ingen kalorier. Vær forsiktig med hva du velger å følge fordi du så det på TV og det ble støttet av noen kjente. Husk at den berømte personen godkjenne produktet ikke vil være der når du har alvorlige helseproblemer. Rådfør deg med lege, ernæringsfysiolog eller fitness ekspert før du starter en kontroversiell vekttap plan.


Previous:nothing Next:bruk av løvetann rot

Relaterte artikler


 • super raske vekttap tips
 • ernæringsmessige verdien av fig newton
 • hvordan å gå ned i vekt med magert for livet (lindora hjemme program)
 • sunne løsninger til å spise
 • hvordan du kan forbedre blodtrykket
 • hvordan å gå ned i vekt på en flytende diett
 • raskt vekttap kjepphest dietter
 • leucine kosthold
 • hvordan å lage en sunn grillet ost under 200 kalorier
 • hvordan å miste vekt du vil ha
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com