ren kokos olje og vekttap

Skrevet av: Øyvind Werrum oppdatert: 2012-04-27
Kan fett gjør deg tynn? Det er ikke fullt så enkelt som det, men mange studier har kommet opp med en overraskende oppdagelse: erstatte tradisjonelle kilder i kosten med kokosolje senker den effektive kaloriinnholdet i ens måltider. Oljen gnister kroppens stoffskifte samtidig som den effektivt unngår lagres på ens waistline

Betydning

Interessant, har ren kokosolje en effekt på kroppen ikke ulikt vanlig markedsført vekttap kosttilskudd, den store forskjellen ligger i hvordan, akkurat, det olje trer i kraft. Den lab-skapte kosttilskudd bruke stoffer som ephedra og koffein å bruke krefter kick off prosessen med termotilblivelsen (fettforbrenning) i kroppen, mens kokosolje bare oppmuntrer kroppen til å skru opp "ovn". De fettsyrene som utgjør kokosolje er raskt og enkelt brent av kroppen, som gir en effektiv drivstoff at metabolismen bruker fortrinnsvis

funksjon

Fordøyelse bryter ned mest fett i enkelte komponenter -. Fettsyrer-og setter sammen dem inn i enheter av fett og protein kalt lipoproteiner. Kroppen leverer de lipoprotiens til fettcellene, der fettsyrer er avsatt til lagring. Men på mellomlang-fettsyrer som utgjør kokosolje oppfører seg annerledes i kroppen. I stedet for å bli pakket inn i lipoproteiner og levert til fettcellene, de er sendt direkte til leveren, hvor de omdannes umiddelbart til energi. Som et resultat, erstatte flerumettet fett med middels-chain-fatty-acid-baserte fett minsker fett deponering, og legger opp til en slankere ramme samtidig tilfredsstiller dieter's "fett tann. "

Identifikasjon

Hvis du vil bruke kokos for vektkontroll, sørge for at produktet er en høy kvalitet, jomfru (eller expeller-trykket) kokosnøttolje. Emballasjen skal være tydelig merket som sådan. Minimal prosessering . garanterer at den maksimale ernæringsmessige verdien vil være tilgjengelig, ikke er svekket av løsemiddelekstraksjon eller høy fabrikken varme Kokosolje blir en solid ved lavere temperaturer, og er derfor ofte referert til som kokos smør, olje gjenvinner en flytende konsistens når den lagres ved romtemperatur . I sin flytende form, er en olje av god kvalitet klar og har en utpreget kokos-duft.

Effekter

I tillegg til å gi en thermogenic løft, hjelper kokosolje kontrollere vekten i et par andre viktige måter. Først da tatt med andre matvarer, bremser kokosolje ned fordøyelsesprosessen-noe som bidrar til å modulere blodsukkernivået og skape en følelse av tilfredshet. For det andre fettsyrene i kokosnøttolje er instrumental i å kontrollere candida overvekst. Candida er en gjær som vokser naturlig i kroppen, når det er for mye av det, utløser det cravings, trøtthet, og til slutt vektøkning.

Hensyn

Det har vært flere kliniske studier kjøre på den metabolske effekter av kokos olje. En av disse studiene, publisert i American Journal of Clinical Nutrition, viste at mediet-fettsyrer som utgjør kokosolje var tredelt mer effektive enn flerumettede oljer til å øke stoffskiftet. Det samme tidsskriftet publisert en annen studie som gikk på å vise sammenhengen mellom å spise medium-fettsyrer og brenne lagret fett.


Previous:nothing Next:acai berry rens retninger

Relaterte artikler


 • sunn fast food for barn
 • sukkerholdige matvarer for å unngå
 • hvordan lavere natrium i kosten
 • hjertet sunt vitaminer
 • leptopril farer
 • tips for anslått vekttap
 • hvordan å håndtere salt i kosten
 • hva din idealvekt bør være
 • ernæring tips for kvinner
 • lakris rot ernæringsmessige informasjon
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com