suggererende og vekttap

Skrevet av: Catrine Blikom oppdatert: 2012-04-30
Når folk opplever at de har problemer med å miste vekt og holde den av, er hypnose et populært alternativ som kan bidra til å eliminere hindringer for vekttap. Selv om mange er skeptiske til effekten av hypnose, mange har funnet det å være hjelpsom og har hatt bra resultat med både å miste vekt og holde den av

Du trenger:.
Helse magasiner (gamle som du får gratis eller billig fra hvor som helst).
bindemiddel eller 3-brad mappen.
3 hull puncher.
muligens saks.

Slik fungerer

Hypnose bruker avslapning og visualisering for å bringe kroppen inn i en dyp avslappet tilstand, eller trance. Mens i transe ditt ubevisste sinn mottar instruksjoner, også kalt hypnotiske forslag, fra hypnotisøren. Når hypnotisør har brakt deg ut av trance, husker dine ubevisste sinn disse forslagene og virker på dem. Dette kan bare skje hvis personen er i stand til å bli hypnotisert. Ikke alle mennesker kan gå inn i en transe gjennom hypnose

Hvorfor fungerer det

Sinnet er koblet til hver eneste del av kroppen;. Det sender signaler til hjertet for å holde slo og lungene til å holde puste uten at du engang å ha å tenke på det. Den hypnotiske forslag gitt til det ubevisste sinnet under hypnose handle på en lignende måte. Det ubevisste sinnet husker disse forslagene, og kroppen din reagerer dem uten at du trenger å tenke bevisst på det.

Hypnotic Forslag

Hypnosis for vekttap er om en endring i handlinger og atferd, ikke en faktisk fysisk endring i kroppen. Den hypnotiske forslag du får, vil bidra til å eliminere den dårlige vaner som har forårsaket deg å få vekt og holdt deg fra å miste den. I tillegg vil du få forslag som vil innpode gode vaner. For eksempel kan du hypnotiske forslag være: u00ABDu vil ikke snacks mellom måltidene" og "Hvis du må spise, vil du spiser bare grønnsaker. "

Finne en hypnotisør

Finne en kvalifisert hypnotisør kan være vanskelig. The American Society of Clinical Hypnosis har en liste med lisensiert hypnotisører. Disse hypnotisører er kvalifisert til å praktisere hypnose for medisinske grunner, men de også være kostbart. Hvis du ønsker å prøve hypnose uten å bruke mye penger, kan du prøve selvhypnose. Det er mange selvhypnose CDer og kassetter er tilgjengelig, eller du kan skrive og spille inn din egen.

Advarsel

Hypnose bør ikke forsøkes av alle mennesker. De med psykiske lidelser bør ikke prøve hypnose uten å kontakte lege først. Gjennomgår hypnose med en psykisk sykdom kan noen ganger føre til mer skade enn godt. De med anoreksi og bulimi særlig ikke bør prøve hypnose for vekttap, da dette kan forverre deres symptomer. I stedet bør de søke psykiatrisk hjelp.


Previous:nothing Next:ernæringsmessige verdien av kokte peanøtter

Relaterte artikler


 • en balansert vekttap diett
 • hvorfor er høy-protein, lav-karbohydrat dietter er så skadelig?
 • mat høyt på vitamin B 3
 • hvordan komme til og bo på en sunn vekt
 • testatropinol bivirkninger
 • kosthold for prostata kreft behandling
 • den beste mat å spise med en lever problem
 • fransk frites næringsverdi
 • hva er flytende klorofyll brukes til?
 • DIY frukt trykk
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com