sunne måltider levert

Skrevet av: Anne Marie Jensen oppdatert: 2012-04-03
Fedme er et problem i USA, og mange forsøker å iverksette tiltak mot den. Internett har hjulpet disse menneskene ved å gi et middel for annonsering sunne måltider som kan leveres rett hjem til deg. Denne tjenesten er for de som ønsker å få en ernæringsmessig lyd, prepackaged mat uten å måtte bestemme riktig porsjonsstørrelser, ernæringsmessige behov eller calorie teller

Du trenger:. .
Pencil
Paper.
Kalkulator.
Næringsinnhold for hver ingrediens.

Historie

Den hjemkjøring av sunne måltider har vokst betydelig siden ca 1997. Omtrent 10 prosent av personer som ønsker å gå ned i vekt i USA delta i denne type program. De nyter det faktum at det er en stor utvalg av tillatte matvarer som de kan spise og likevel oppnå sitt vekttap mål. Folk liker det faktum at de har lov desserter og snacks.

Fakta

Den måltider i disse programmene inneholder riktig ernæringsmessig balanse og ta det mentale arbeidet og bekymringene ved å finne det ut for deg. Det er ikke nødvendig å telle kalorier. Du følger måltidet programmet og riktig kalori teller er etablert. Porsjonsstørrelser av disse måltidene er de anbefalte enkel servering. Dette kombinert med trening vil hjelpe deg å miste vekt. Du kan få måltider levert for en måned av gangen eller for flere måneder. Med noen selskaper som NutriSystem, kan desserter og snacks også kjøpes og leveres.

Funksjon

Den viktigste funksjonen til denne type måltid levering er for vekttap eller vedlikehold. Levert måltid programmer tilbyr en godt balansert kosthold. Den calorie teller til disse sunne måltider er vanligvis mellom 1200 og 1600 kalorier. Dette tallet er anslått til å omfatte desserter og snacks. Noen måltid planer er lav i fett, karbohydrater og natrium. Noen planer tilbyr også ekstra måltid valg, for eksempel måltider for diabetikere og vegetarianere. Innkjøp disse måltidene er praktisk å bruke bestilling på nettet eller telefon bestilling. Vanligvis er inkludert i disse programmene er rådgivning bør du har spørsmål eller trenger veiledning.

Typer

De mest populære selskapene som tar del i levering av sunn mat er Jenny Craig, NutriSystem, Weight Watchers og BistroMD. Disse selskapene har et solid rykte i sunt måltid levering industri, og har blitt godkjent av USDA grunn til å gi riktig ernæring og vellykket vekttap resultater.

Fordeler

Alt du trenger å gjøre er å ta et måltid ut av kjøleskapet og kaste den i mikrobølgeovnen. Den kalori teller er regnet ut slik at hvis du følger den skisserte diett plan du vil miste vekt. De porsjonsstørrelser er beregnet til en enkel servering så det er ingen overspising. Du trenger ikke å handle i butikken for maten, så tiden er lagret i det området også. Kostnaden er moderat, men mange har funnet det å være verdt det som det hjelpemidler dem i vekttap og bekvemmelighet.


Previous:nothing Next:vekttap planer for college studenter

Relaterte artikler


 • Hva er de helsemessige fordelene av bygg pulver?
 • hvordan å øke kli å bekjempe hjertesykdommer
 • daglige kosthold for kolesterol
 • riktig mat-kombinerer kosthold
 • avrusning kosthold mat
 • hvordan å drikke en grønn te kosthold
 • diabetiker diett tips
 • Farene ved pankreatin
 • raske vekttap teknikker
 • negative bivirkninger av koffein
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com