type 2 diabetes diett program for menn

Skrevet av: Trine Mørland oppdatert: 2012-04-18
Den ideelle dietten for menn som har type 2 diabetes er en som kombinerer sunn mat med regelmessig mosjon, måltid porsjonering og spise tidsplaner. Type 2 diabetikere må forbruke dietter som inneholder mye sunn mat med komplekse karbohydrater (hele korn brød), og er lave i enkle karbohydrater, som finnes i stivelsesholdige matvarer, alkohol og raffinert sukker. Snakk med dietetiker din hvis du trenger mer hjelp planlegge måltider og bestemme den beste spise tidsplanen

frisk frukt og grønnsaker

Non-stivelsesholdige grønnsaker inkluderer salat, spinat, gulrøtter, agurk, paprika og mest grønne greener. På grunn av deres lave nivå av kalorier og karbohydrater, er det mindre sannsynlig å føre til at blodsukkeret til å stige dramatisk. The American Diabetes Association anbefaler 04:57 porsjoner av ikke-stivelsesholdige grønnsaker daglig. Frukt som er sunt for diabetikere inkludere epler, bananer, jordbær, mango og plommer. Du bør spise 2-4 porsjoner frukt daglig. Begrens stivelsesrik mat, som består av brød, pasta, korn og poteter. Desserter og snacks er stivelsesholdige matvarer som også inneholder store mengder av enkle karbohydrater som brytes ned til sukker og heve blodsukkernivå. Du bør spise seks til 11 små porsjoner av stivelsesholdige matvarer som en del av ditt daglige behov.

Regelmessig trening

Å være overvektig øker blodsukkernivået og setter deg på et høyere risiko for å utvikle diabetes. For å redusere risiko, få 15 til 30 minutter daglig mosjon. Løping, løfte vekter eller turgåing er alle vurdert former for fysisk trening som fører til at pulsen til å øke. Daglig trening er sunt for hjerte-karsystemet, reduserer sukker nivåer, og fører til vekttap når de brukes i kombinasjon med sunn mat.

Meal Deler og terminlister

Selv om det du spiser er veldig viktig, hvor mye du spiser og når er også avgjørende å opprettholde sunne blodsukkernivået. Måltidene bør bestå hovedsakelig av ikke-stivelsesholdige grønnsaker, etterfulgt av mindre deler av stivelse og kjøtt. Ved hjelp av en plate, lage en linje på midten og utpeke en side som alle ikke-stivelsesholdige grønnsaker. Deretter oppretter du en linje som deler den andre siden av platen i to seksjoner. De mindre delene vil bli brukt for magert kjøttpålegg som mager kjøttdeig, fisk eller skinn kylling. Den stivelsen delen kan inkludere korn, brød, pasta eller egg. Konsekvent måltid tidsplaner vil redusere sukker nivået pigger etter måltider. For å bidra til å opprettholde din sukker nivåer, spise måltider rundt samme tid hver dag.


Previous:nothing Next:hva slags mat har proteiner?

Relaterte artikler


 • hvordan å drikke en grønn te kosthold
 • rå detox
 • hvordan å bli en stor vekttap partner
 • valmuefrø næringsverdi
 • saften kroppen rens
 • om grønn te vekttap
 • fenylalanin for vekttap
 • raske vekttap teknikker
 • hvordan å jobbe på et lite fett, lite sukker og lite salt kosthold
 • 7-dagers low-carb diett plan
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com