vekttap kosttilskudd

Skrevet av: Trine Mørland oppdatert: 2012-04-05
De fleste mennesker ønsker å gå ned i vekt på et tidspunkt-enten det er bare et par pounds eller en mer drastisk fall. Det kan være vanskelig for noen mennesker å miste enda noen pesky pounds, og mange mennesker blir til vekttap kosttilskudd for å hjelpe. Mange produkter på markedet i dag hevder å være vekttap kosttilskudd, og kan hjelpe deg å kaste uønskede pounds

Du trenger:. .
Pencil
Paper.
Kalkulator.
Næringsinnhold for hver ingrediens.

Natural Vekttap Supplement

Therm Acai er et produkt av Biogenixs. Dette produktet inneholder acai berry, som finnes i Sentral-og Sør-Amerika. Acai Berry er relatert til blåbær og tranebær, og er en stor kilde til antioksidanter og hjerte-sunt fett. Therm Acai arbeider på flere måter, og det stimulerer fett fordøyelsen, hjelper kroppen din flush avfall og giftstoffer, og støtter en fett-eliminering prosess.

Zenergize er et supplement som hevder å være helt naturlig. Den inneholder grønn te, krom og koffein. Krom hjelper metabolize fett og karbohydrater, mens grønn te gir deg energi og inneholder antioksidanter. Den koffein hjelper å undertrykke appetitten og arbeider med grønn te for å øke metabolismen.

Supplement Barer

Mange liker å ha ernæringsmessige barer som mat valg under sitt vekttap programmet. Barer er næringsrik, oppfyller og gir energi, og mange inneholder for det meste naturlige ingredienser. Garden of Life gjør en bar som heter Fucoprotein barer. De inneholder en ingrediens som heter fucoxanthin, som er kjent for å naturligvis øke metabolismen, og hjelpe brenne fett og administrere vekt. Fucoprotein barer inneholder 14 gram protein i hver bar.

Andre Vekttap Supplements

Det er mange kunstige kosttilskudd som er kjent for å hjelpe til med vekttap og ledelse, men de regnes ikke som naturlige produkter.

Ephedra, som har eksistert i lang tid, gir energi, fart på forbrenningen og bidrar til å kontrollere sukker cravings. Herballife tilbyr en rekke produkter for vekttap, inkludert ShapeWorks. ShapeWorks bidrar til å dempe appetitten mens den støtter alle dine ernæringsmessige behov. Xenadrine er et annet produkt som hevder å hjelpe deg å miste vekt, ved å bidra med fettreduksjon og dempe appetitten. Hvis du har høyt blodtrykk, er allergisk mot sjokolade eller har hjertesykdom, bør du ikke ta Xenadrine. Hydroxycut er et produkt som hjelper forbrenne fett, selv om mange produkter som inneholder det ha vært trukket fra markedet på grunn av påstander om at det fører til leverskade.

Du bør aldri ta et vekttap produkt uten å rådføre deg med legen. Han kan ha noen råd for deg med en spesiell diett eller produkt.


Previous:nothing Next:matvarer for å senke LDL

Relaterte artikler


 • gastrisk bypass prosedyrer
 • sunt kosthold regimer
 • kosthold mat for nyre helse
 • diett tips for en lite aktiv skjoldbruskkjertel
 • hvordan å øke hjerte helse med Middelhavsdietten
 • acai kapsler vs juice
 • diett planer for høyt kolesterol
 • hva maten inneholder det høyeste beløpet av jern?
 • hvordan du kan spise for å unngå hjertesykdom
 • kalsiumtilskudd fakta
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com