vekttap planer for college studenter

Skrevet av: Lisbeth Bøe oppdatert: 2012-04-03
College studenter møte noen unike vekttap utfordringer. College er typisk en travel og stressende tid da studere og sosialt samvær går foran trening. Og mange studenter grip fast food, godteri barer og andre usunn mat valg på grunn av det passer dem. Heldigvis, kan studenter sette sammen fornuftig, effektivt vekttap planer tilpasses til deres egen situasjon. Et godt program vil bidra til å kle av ekstra pounds og holde dem fra å vende tilbake

Øvelse

Ifølge TeensHealth nettstedet, studenter tilbringer mye stillesittende tid i klasser, bibliotek og datarom, og ikke får mye mosjon . Imidlertid viste en Tuft University studie at studenter som trener minst tre dager uken er lykkeligere og mer fysisk helse enn de som ikke gjør det. Turgåing, jogging, svømming, sykling eller gjør enda en halvtime til en time fysisk trening hver dag kan brenne kalorier og redusere stress. Mindre stress betyr at det vil være lettere å fokusere på lesing og skolearbeid. Hvis daglig mosjon ikke er mulig, skal studentene prøve å gjøre en time fysisk aktivitet så mange dager hver uke som de kan.

Matvaner

Vekttap ikke krever en streng diett. Ifølge Middlebury College i Vermont, elevene trenger for å lage sunn mat valg som spises i et avslappet miljø. Prøver å svelge ned et raskt måltid er en oppskrift for vektøkning. I stedet bryte ned spiser i tre til fem små måltider gjennom dagen, tar deg tid til å sitte ned og spise dem sakte. Dette gir deg mer tid til å føle seg mer full.

Følelser

I følge en studie i "Family Relations," college kan utløse følelser av ensomhet, angst, stress og andre negative følelser som kan føre til overspising. Dette gjelder spesielt for første-års studenter som fortsatt tilpasning til de nye omgivelsene, som vist ved en undersøkelse utført av Washington University. Dens forskere fant at 70 prosent av elevene få en betydelig mengde vekt ved slutten av sitt andre år. Lag en plan for å bekjempe emosjonelt-utløst spising. I stedet for bare å snu til en candy bar, spise et sunt snack. TeensHealth anbefaler popcorn, yoghurt med granola, et eple spredt med peanøttsmør eller en tortilla med ost og salsa. Du kan også velge å trene i stedet for å spise for å lette din følelser. Gå en tur for å gjøre noen annen sunn aktivitet som støtter vekttap innsats i stedet for å sabotere dem.

Patience

Middlebury College advarer om at mange elever utvikler vekttap mål, så får frustrert når de ikke slippe sine overskytende pounds raskt nok. Gi din vekttap plan litt tid til å jobbe. Ikke bruk langsom fremgang som en unnskyldning for å kaste ut av planen. Middlebury sier at sakte vekttap er faktisk det beste fordi det er mer sannsynlig å bli permanent. Det råder studenter til å satse på ett til u00A3 2 tap per uke.


Previous:nothing Next:skjoldbruskkjertelen vekttap diett

Relaterte artikler


 • farene for en lav fett diett
 • ernæring for diabetikere
 • hvordan å gå ned i vekt ved å kutte kalorier
 • ukentlig vekttap spising plan
 • hva maten er best for hudpleie?
 • hvor fort kan du miste fett?
 • hvordan hCG hormonet brukes til vekttap
 • hvordan å gå ned i vekt og legge fitness
 • lav carb dietter og ketose
 • slanking mat tips
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com