bendelorm vekttap

Skrevet av: Tone Paulsen oppdatert: 2012-05-15
Bendelorm er parasitter som kan leve i et menneskelig tarmen, fôring av av den maten som spiser. De kan bli opptil 50 fot lang og lever opptil 20 år. De slipper eggene i avføringen til deres vertsfamilier, noe som kan føre til at verten å smitte andre eller bli re-infisert seg med flere ormer hvis de har feil hygiene. En av de mange mulige symptomer på infeksjon er vekttap

Historie

Tanken om at en person kan miste vekt med vilje inntar en bendelorm er ikke nytt. På begynnelsen av 1900-tallet, kunne poster reklame bli funnet med "bendelorm pillen. " Forbrukerne kunne ta pillen og spise hva og hvor mye de ønsket, la bendelorm ingest maten før de kunne få vekt. Om det faktisk var bendelorm i pillene er fortsatt aktuelle, men ideen har overlevd til i dag i form av "Bendelorm Diet" nettsteder.

infeksjon Symptomer

Mange mennesker smittet med tape ormer viser ingen tegn til infeksjon eller vekttap. For de som ikke viser symptomer, mange opplever kvalme, svakhet, tap av matlyst, magesmerter, diaré og utilstrekkelig absorpsjon av næring fra mat. Hvis bendelorm larvene har flyttet ut av tarmen og inn i annet vev, kan organ og vev skade forårsaker feber, cyster, allergiske reaksjoner, bakterielle infeksjoner, og muligens anfall hvis de har reist til hjernen.

Risiko

bendelorm larver som har vandret ut av tarmen og smittet andre vev kan føre til alvorlige komplikasjoner, inkludert sprukket cyster som krever kirurgi, hjernen og sentralnervesystemet skader som fører til demens, og med død, i alvorlige tilfeller. Mens biff bendelorm anses mindre alvorlige fordi de fleste infeksjoner kan behandles med medisiner, kan andre bendelorm larver forlate tarmen og infisere andre vev i kroppen.

Potensielle

Populære internett Websites oppmuntrende "bendelorm dietter" anslår at en person kan tape 1-2 pounds en uke ved hjelp av en bendelorm, med mer vekttap (og mer bivirkninger) rapportert fra folk som har infisert seg med mer enn en orm. Dette er imidlertid den samme mengden vekt som trygt kan gå tapt i en uke ved å redusere ditt daglige kaloriinntak med 500 til 1000 kalorier.

Hensyn

En annen grunn til bekymring fra "bendelorm dietter" er det faktum at du må reise ut av landet og er fortsatt ute så lenge du er med vilje infisert, siden ormer ikke er FDA godkjent. Bendelorm kosthold Websites rapporterer også en høy "rebound" rate etter at en person har blitt kvitt ormen, og støtter deres uttalelser ved å referere til et "Science" magasin artikkel der forskeren sier at ingen vitenskapelige data støtter sine studier at bendelorm infeksjoner er gode for vekttap og allergi kontroll. Det er åpenbart at farene forbundet med bendelorm infeksjoner er for risikabelt å gjøre det mulig (men usannsynlig) vekttap verdt innsatsen.


Previous:nothing Next:mat som lindrer halsbrann

Relaterte artikler


 • hvordan å bekjempe betennelser med kosthold
 • hvordan finne en god vekttap program
 • hva du skal spise for å bygge muskler
 • hvordan brenne mer kalorier hver dag
 • mat å miste vekt raskt
 • oppskrifter med Stevia
 • de helsemessige fordelene av lakseolje
 • kilder til linolensyre
 • den beste kilden til vitamin B
 • ingen protein diett
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com