beste mat som inneholder magnesium

Skrevet av: Mona Storm Nilsen oppdatert: 2012-05-22
Magnesium brukes av alle organer i kroppen, og spiller en rolle i hundrevis av funksjoner. De fleste amerikanere ikke får nok magnesium i kosten-". Vestlige Diet" enda en mangel av Magnesium nivå i kroppen er også påvirket av stress, for mye koffein eller alkohol, og tunge svette eller blødninger (for eksempel i løpet av en menstruasjonssyklus). The University of Maryland Medical Center, i sitt Gratis og Alternativ Medisin Index siterer en rekke studier som viser sammenhenger mellom lavt nivå av magnesium og plager, inkludert astma, diabetes, ufruktbarhet, migrene hodepine og slag.

Korn

Hele korn, ubehandlet og uraffinert, er rike kilder til magnesium. Inkludert på listen er mel laget av havre, soyabønner og hele hvete, samt hvetekli. Start dagen med en magnesium-rik korn som havregryn eller strimlet hvete, eller strø ristet hvete bakterie på toppen av frukt eller frokostblanding.

Frukt og grønnsaker

Bananer og fiken er fruktene som inneholder mest magnesium, sammen med plommer og svisker. For å opprette en magnesium-rik salat, start med mørkegrønne, bladrike grønnsaker (tang topper listen) eller spinat. Topp med avokado (Florida avokadoer har 25 prosent mer magnesium per porsjon enn California avokado). Serve en bakt potet på siden for en ekstra boost av magnesium (men du må også spise huden for å få full nytte,)

Nøtter og frø

Spis nesten alle typer nøtter, og du kan være ganske sikker på at du får en sunn dose av magnesium. Valnøtter, mandler, peanøtter, pistasienøtter, paranøtter, valnøtter, pinjekjerner og cashewnøtter er gode kilder til magnesium. Tørkede gresskarkjerner er en av de høyeste kilder til magnesium finnes i maten (304 mg per 2 ounces), med tørket vannmelon frø og solsikkefrø rangering tett bak med 292 mg og 200 mg, henholdsvis.

Beans

I bean familien, kan det høyeste nivå av magnesium finnes i tofu, soyabønner, svarte bønner og Adzuki bønner. De fleste andre typer bønner inneholder en moderat mengde magnesium, bortsett fra grønne bønner, som er relativt lavt.

Andre Kilder

Blackstrap molasses er rik på magnesium, som er noen urter og krydder, inkludert merian, salvie, basilikum, dill luke, koriander, kakao og selleri frø. Ovnsbakt eller grillet kveite inneholder dobbelt så magnesium per 3-unse servering av annen sjømat, fjærfe eller rødt kjøtt. En unse av usøtet sjokolade inneholder mer magnesium enn en 3-unse servering av bakt kveite.


Previous:nothing Next:glutenfrie matvarer listen

Relaterte artikler


 • status av mat enzymer i fordøyelsen og stoffskifte
 • akupunktur for å miste vekt
 • hva maten inneholder det høyeste beløpet av jern?
 • effektiviteten av relacore
 • ingefær te for vekttap
 • bruker for l-lysine
 • hvor å miste 10 pounds i en uke
 • hvordan du velger sunnere laks
 • dietter for rensing av blodet
 • hvordan bruke oliven for glatt hud
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com