dietter høy i fett og protein

Skrevet av: Catrine Blikom oppdatert: 2012-05-07
Dietter som er både mye fett og protein er typisk lite karbohydrater. Dette er bare logisk, som en diett høy i alle tre makronæringsstoffer ville ikke være mye av en "diett" i det hele tatt. For de disiplinerte nok til å overholde low-carb planer på lang sikt, har de en mengde helsefordeler, inkludert lavere blodtrykk, økt insulin resistens og redusert nivå av kroppsfett. Det følgende er flere forslag for de som ønsker å ri den mye fett, høy protein berg og dalbane av en lav-carb diett.

Du trenger:
sportsvogn
. Baby stropp eller transportør.
Styrketrening, yoga og /eller Pilates DVD.
Hand vekter (se DVD instruksjoner for vekt anbefalinger).
Sunn snacks.

Protein Power Diet

The Protein Power Diet ble forfattet av Michael og Mary Eades, to leger som bor og arbeider i Colorado. Det viktigste konseptet bak Protein Power planen er at kroppen ikke har utviklet seg mye utover de ernæringsmessige behovene til våre forhistoriske forfedre. Derfor bør du bestrebe seg på å eliminere forbruk av korn (som er en relativt ny matvare) og fokusere ernæring rundt forbruket av kjøtt, frukt og grønnsaker.

Etter Protein Power Plan

I den første fasen av dietten, må du begrense carb inntaket til ikke mer enn 7 til 10 gram per måltid. Du bør forbli i denne fasen til du er veldig i nærheten av din idealvekt. På dette punktet, øker det daglige carb grensen til 50 gram per dag-bli her til du har møtt din mål vekt. Deretter øker karbohydrater til en vedlikeholdsdose på 70 120 gram om dagen. Konsumere nok av lean protein med hvert måltid. Ingen grense er plassert på kosttilskudd fett i denne planen, er heller behovet for kalori telling.

Life Uten Brød

Hvis den planen er for restriktive for din smak, vurdere "Life Without Brød," en lav-carb plan skrevet av Wolfgang Lutz, en lege fra Østerrike. Å følge Life Without Brød plan, bare begrense deg til ikke mer enn 72 gram karbohydrater per dag. Forbruke alle grønnsaker, kjøtt og naturlige fett som du vil. Noen meieriprodukter er også tillatt så lenge du ikke overskrider carb taket.

Steinalderen Diet

Dr. Mackarness, legen ansvarlig for driften av U. K. 's første matallergi og fedme klinikk, forfattet the Stone Age-Diet plan. Dr. Mackarness 'plan krever en innledende hurtig, som varer opptil en uke (med mindre det er medisinske grunner til å avstå). Etter denne innledende perioden, er du til å begrense karbohydrater ikke mer enn 60 gram per dag (fortrinnsvis oppnås gjennom frukt og grønnsaker). Konsumere så mye protein og fett som du vil, prøver å holde dem i en ca 12:57 (tre gram protein for hvert gram fett).

Neanderthin

En siste med mye fett, høy protein tilnærming er Neanderthin, skrevet av Ray Audette. Teorien bak denne dietten er ganske enkel-du er til å eliminere forbruket av all mat som er "et produkt av teknologien. " Dette inkluderer bønner, korn, kaffe, peanøtter, meieriprodukter, poteter og sukker. Det er ingen kalori telling, carb telling og ingen induksjon fase. Bare begynner å spise i samsvar med disse anbefalingene, og fettet vil flasse av.


Previous:nothing Next:muskel-building dietter for kvinner

Relaterte artikler


 • Effekten av diett narkotika på pulsen
 • vektkontroll kirurgi
 • bruk av løvetann rot
 • rate av vekttap per uke
 • hvordan å dempe appetitten naturlig med urtete
 • hvordan å få nok B12 i kosten naturlig
 • kosthold med acai og kolon rens
 • acai berry kroppen rens
 • hjerte sunne oljer
 • sunn etter skolen snacks for barna
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com