hva slags matvarer forårsake høyt protein nivå?

Skrevet av: Christian Boreg Lars oppdatert: 2012-05-13
Protein er viktig for dem som ønsker å sikre at deres musklene er i topp form. Protein er nødvendig for muskelvekst og muskel reparasjon. Protein er også viktig for sunt hår, negler og hud. Det er imidlertid mulig å ha mer protein enn nødvendig, USDA daglige anbefalingen er 50 gram protein. Hvis du får for mye protein, kan det være lurt å fjerne noen høy-protein matvarer fra ditt daglige kosthold

Red Meat

Rødt kjøtt er kjent for å være en utmerket kilde til protein. Faktisk har 100 gram roastbiff 28 gram protein, og 100 gram hamburger kjøtt har ca 20 gram protein, ifølge Weight Loss for alle. De som liker biff kan også finne at dette er kilden til deres høye protein. En tre-unse visning har 23 gram protein.

Fjærkre

Fjærkre har alltid vært en god kilde til protein også. En 100-grams porsjon stekt kylling har 25 gram protein. Ett kyllinglår (totalt 101 gram) har 18 gram protein. En liten, tre-unse servering av duck har ni gram protein. Tyrkia alene har seks gram per en unse av kjøtt.

Mlik

Alle melkeprodukter inneholder mye protein på grunn av deres base av melk. En halv liter melk har 19 gram protein. En kopp hele melk (eller sjokolademelk) har åtte gram protein, mens de samme servering av lettmelk har samme. Dette er 16 prosent av det daglige verdi av protein.

Ost

Cheddar ost er en kilde til protein. For mye ost kan lett føre til et høyt nivå av protein. En liten, 3 1/2-ounce servering av cheddar ost har 25 gram protein, ifølge Weight Loss for alle. En skive sveitserost har åtte gram protein, mens en kopp cottage cheese har 28 gram protein. Dette servering av cottage cheese er 56 prosent av det daglige anbefalte mengden protein. En kopp mozzarella ost har enda mer protein, med 36 gram per porsjon.

Soya

Alle produkter som kommer fra soyabønner er høy i protein. Et slikt produkt er ofte brukt som en erstatning for kjøtt. De som har en diett med soyamelk eller tofu kan ha for mye protein. En 200-ml servering av soyamelk kan ha seks gram protein, mens en 100-grams porsjon tofu kan ha åtte gram protein.


Previous:nothing Next:ernæring informasjon: sopp

Relaterte artikler


 • hva slags mat inneholder omega 6?
 • høyt protein flytende dietter
 • hvordan den flate magen kosthold
 • sunt kosthold for en dag
 • hvordan gjøre vekttap kroppsinnpakning
 • hvor å kjøpe acai Berry produkter
 • dårlig mat for type 2 diabetes
 • negative bivirkninger av koffein
 • mat for en høy protein diett
 • kosthold og blodtype
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com