kaloririke dietter for barn

Skrevet av: Trine Mørland oppdatert: 2012-05-23
Å plassere barnet på en høy-kalori diett er ikke en lisens til å gi ham noe og alt liggende rundt i huset --- du bør fokusere på konkrete nærings-tett mat å la barnet ditt til å øke sin totale kalorier uten en ukontrollert tilsvarende økning i fett. Øk barnets daglige kaloriinntak med noen grunnleggende anbefalingene

Måltid Frekvens

Siden barnets mage er relativt liten, kan du ikke forvente seg å konsumere et tilstrekkelig antall kalorier på bare tre måltider per dag. Dermed øker sin daglige måltider til fem eller seks, for å holde kalorier høyt uten å måtte ty til tvangsforing. Tre hovedmåltider og to eller tre betydelige snacks utover dagen vil hjelpe barnet legge kalorier.

Mat valg

Ikke gjør den feilen å øke kalorier ved å legge ren junk mat. Feed barnet magert kjøtt som kylling, fisk, magre stykker av okse og kalkun. Supplere med meieriprodukter, frukt og grønnsaker. Hvis du trenger ekstra smakstilsetning å overbevise barnet ditt til å spise visse matvarer, ikke vær redd for å bruke smør, gravies eller andre sauser så lenge kjernen av måltidet består av naturlig, ubehandlet mat.

High-kalorier

Stack kalori dekket ved å servere hovedsak høy-kalori mat: peanøttsmør, sunne oljer (lin, fisk, oliven, kokos og macadamia mutter), helmelk, og rødt kjøtt inneholder vanligvis flere kalorier per porsjon enn sammenliknbare alternativer. Ost pinner, beef jerky og blandede nøtter (avhengig av alderen på barnet ditt) gjøre relativt høy-kalori snacks

Tricks of the Trade

Øke kalorier av andre matvarer med disse små triks:. Spre peanøttsmør på toast, bagels, pretzels, selleri og kjeks. Legg spiseskjeer av kondensert melk til puddinger og milkshake. Vurdere å legge instant-frokost mikser til melk eller milkshakes. Legg spiseskjeer olivenolje til grønnsaker, og legg til høy-kalori sauser (som majones), til smørbrød. Følge disse enkle rådene kan øke daglige kaloriinntak i hundrevis med minimal innsats og minimal måltid endringer.

Forslag Måltider

For frokost, gjør barnet ditt fransk toast (bruk ekstra egg i røren) med liberale mengder smør og sirup. Serveres dette med en favoritt frukt og et glass melk blandet med kuler av pulverisert melk eller smakstilsatt instant frokost blanding. Som en midt på dagen snack, at barnet får litt peanøttsmør toast eller peanøttsmør og selleri. Til lunsj, utarbeide en kylling eller kalkun sandwich med bacon og en sjenerøs porsjon mayo, sammen med en av hans favoritt-grønnsaker (med olivenolje ekstra). Som en midt på ettermiddagen snack, pinner tilbyr ost eller beef jerky. Så til middag, serverer kjøttpudding med potetmos og saus, med en annen vegetabilsk (og mer olivenolje).


Previous:nothing Next:høy-og lav-fett kosthold ideer





Relaterte artikler


 • juice rensing kosthold
 • hvordan å gå ned i vekt, kurere fedme, og endre din helse for livet
 • Slik maitain en sunn kropp bilde
 • hvilke matvarer er høyt i alkaliske?
 • releana vekttap program
 • instruksjoner for vekt overvåkere vekter
 • druekjerneekstrakt sikkerhet
 • de beste måtene å gå ned i låret i vekt
 • hvordan gjøre lav carb trail mix
 • frukt og protein diett




  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com