lav carb diett bivirkninger

Skrevet av: Christian Boreg Lars oppdatert: 2012-05-03
En lav karbohydrat diett kan være en svært vellykket verktøy for vekttap. Ved å sette kroppen i en tilstand av ketose, lagret fett blir brent mer effektivt. Sammen med trening, kan dette føre til en sunn og effektiv reduksjon av kroppsfett. En lav carb diett har få bivirkninger, hvorav mange er positive-vekttap, stabilt blodsukker og redusert cravings for bearbeidet mat er blant dem. Men er det noen negative bivirkninger ved å vurdere

Vekttap

En av de mest åpenbare bivirkninger av en lav karbohydrat diett er vekttap. Når kroppen blir satt i en tilstand av ketose, er det nødt til å brenne lagret fettreserver. Dette resulterer i en reduksjon i kroppen fett. En lav carb diett har potensial til å være høy i protein, når kombinert med trening, er denne type diett utmerket i å fremme en bygge på mager muskelvev, noe som resulterer i en mer effektiv metabolisme.

Stabil Blood Sugar

En mindre kjent fordel til en diett lav på karbohydrater er et stabilt glukose nivå. Når bearbeidet mat som inneholder mye karbohydrater og lite fiber eller protein er fortært, dette resulterer i en rask frigjøring av glukose. Dette gir en rask serie av energi som raskt avtar. Ved å unngå matvarer som forårsaker disse topper og daler i blodsukkeret, forblir blodsukkeret stabilt. Mindre insulin blir produsert, noe som kan redusere sjansen for metabolske sykdommer som insulinresistens og diabetes.

mer energi

Relaterte å stabilisere blodsukkeret, spiser maten som er lavt på karbohydrater, men høy i fiber resulterer i en langsom frigjøring av energi. Dette sikrer at drivstoffet du forbruker er brent for mye lenger enn de raske piggene levert av raffinert og bearbeidet mat. Sluttresultatet er en varig, stabil følelse av energi, snarere enn rask diskant og langvarig "krasjer", der det eneste rette er å spise mer.

Redusert Cravings

En annen bivirkning av en lav carb diett er redusert cravings for mer karbohydrater. Dette er et resultat av stabile blodsukkeret som oppstår når en lav carb diett plan følges ordentlig. Den stabile blodsukkeret og treg brenne av energi utgitt av fiberrik mat holder kroppen næring for lengre perioder, noe som gjør det enkelt å kjempe mot fysiologiske cravings for carb-rik mat som brød og pasta.

Negative effekter

Mens en lav carb diett har mange positive bivirkninger, er det noen potensielle helsefarer siden kroppen trenger litt karbohydrater for å fungere skikkelig. Fraværet av karbohydrater kan føre til en potensielt farlig tilstand hos noen mennesker, forårsaket av keton buildup, en bivirkning av å brenne lagret fett. Laktacidose er en annen potensielt farlig bivirkning, som følge av en opphoping av melkesyre i blodet. Av denne grunn bør en medisinsk faglig bli konsultert før det utføres kosthold program.


Previous:nothing Next:hva er beste måten å rense kolon?

Relaterte artikler


 • analyse av kombucha gjære
 • lemonade detox
 • om acai bær
 • 5-faktoren diett plan
 • er en spesiell k kosthold sunt?
 • å spise sunt for hjertet
 • kosthold og blodtype
 • tegn og symptomer på lavt kalium og natrium
 • Hvordan velge et vekttap kosttilskudd
 • sunne måltider levert
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com