lav-natrium diett for interstitiell cystitt

Skrevet av: Trine Mørland oppdatert: 2012-05-28
Interstitiell cystitt (IC) inovlves smerter, ubehag eller trykk i bekkenet, knyttet til blæren. Pasientene vanligvis opplever den vedvarende trang til å gå på do. Menn, kvinner og barn kan ha IC, men kvinner er de mest berørte grupper. Ifølge interstitiell cystitt Association, kanskje 3-8 millioner kvinner i USA være å leve med tilstanden. Mange som har IC blir tvunget til å leve med kroniske, sterke smerter. De sammenligner smerten til å være stukket eller skåret med barberblad. Kosthold modifisering er en av de beste måtene for lider å finne lindring

Bestemme aksepterte matvarer

The Simple utestenging Diet kan du finne ut hvilke matvarer er utløse mat. Det fungerer best hvis kroppen reagerer på mat raskt og tydelig. Start med å fullstendig unngå tre matvarer, A, B og C, i minst en uke. Tre uker bør være det maksimale tiden. Hvis IC symptomene avtar i løpet av denne perioden, gjeninnføre matvarer en om gangen. Begynne å spise små mengder mat A og hvis symptomene ikke forverres, spise normale mengder resten av uken. Hvis du merker symptomene tilbake eller blir verre, slutte å spise mat A. Den følgende uken, gå gjennom den samme prosessen med mat B og deretter maten C. Skriv ned reaksjoner du har til hvert mat. Dette vil tillate deg å lage en definitiv liste over matvarer du må unngå.

Den Empiriske Eliminasjon Diet er ideelt hvis du har mistanke om at mat som skaper helseproblemer, men du er ikke sikker på hvilken mat som er problemet. Lag en liste over matvarer som er kjent for å utgjøre problemer for mennesker med IC. Matvarer som ofte forårsaker allergiske problemer med peanøtter, egg, melk, tre nøtter, fisk, hvete og krepsdyr. Citrus, meloner, sjokolade, kan soya bønner og mais også forårsake problemer. Folk som har vulvodynia bør også legge til high-oksalat matvarer som grønn paprika, aubergine, hvete bakterie, sort pepper og sitrus skreller til sin liste over mat du bør unngå. Likeledes bør IC pasienter med irritabel tarm syndrom legge sorbitol, høy fruktose mais sirup, fruktose og mat høy i mettet fett til maten listen. Slutte å spise all maten på den mistenkte listen for en periode på en uke eller så. Gradvis begynner å spise dem igjen, overvåking av symptomene.

Low-Sodium Choices

Bruk ernæring etiketter ved planlegging av lav-natrium måltider. Mange matvarer, spesielt prepackaged måltider, inneholder mye mer natrium enn du kan forvente. Matvarer med lav natrium har mindre enn 140 mg per servering. Matvarer uten natrium har mindre enn 5 mg natrium per porsjon. Når på en lav-natrium diett, holde orden på hvor mye du spiser og forbruker mindre enn 2000 mg eller 2 gram natrium per dag. Matvarer som inneholder større mengder av natrium er skinke, egg, tunfisk, cottage cheese og amerikansk ost. The Cleveland Clinic har en liste av prøven natrium beløp og retningslinjer.

Cooking

Cook med kylling kjøttkraft eller biff kjøttkraft som inneholder mindre mengder av natrium og ingen monosodium glutamat (MSG). De fleste supper og buljong har MSG, men noen merker, deriblant Helse Valley, Hain og Campbell's Healthy Request, er MSG gratis. Buljong kan brukes til mye mer enn å lage suppe. Du kan bruke det i stek, blander pasta og når du fres kjøtt og grønnsaker.


Previous:nothing Next:hvordan stramme magen huden

Relaterte artikler


 • mat for en høy protein diett
 • høyt fiber diett planer
 • rask, enkel og effektiv dietter
 • mat uten næringsverdi
 • frukt og vekttap
 • dietter for kreft i hjernen
 • resept vekttap
 • hvordan du injiserer Winstrol v
 • hvordan å miste vekt du vil ha
 • 7 dagers kolon renset
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com