mat å spise for å forbedre kolesterol og triglyserider

Skrevet av: Tone Paulsen oppdatert: 2012-05-14
Spise mer kalorier enn det brenner under trening fører kroppen til å lagre fett. Den vanligste typen av fett i kroppen er triglyserider. Høye nivåer av triglyserider, sammen med andre faktorer, er forbundet med helserisiko, slik som diabetes, hjertesykdommer og slag. Kolesterol er en fet substans som produseres av leveren. Den brukes for nerver, vev og hormoner. Kolesterol bygger seg opp i blodårene og fører til blokkeringer som resultere i hjerteinfarkt og slag

Du trenger:. .
Sportsvogn
Baby stropp eller transportør.
Styrketrening, yoga og /eller Pilates DVD.
Hand vekter (se DVD instruksjoner for vekt anbefalinger).
Sunn snacks.

Betydning

High density lipoproteiner (HDL) fjerne kolesterol fra blodbanen mens lav tetthet lipoproteiner (LDL) leverer kolesterol i kroppen. Total kolesterol teller omfatter begge disse typene. Et høyt LDL er problematisk, mens et høyt HDL er bra. Ideelt sett bør total kolesterol være mindre enn 200. Moderat risiko er angitt med en total kolesterol antall fra 200 til 239. Mer enn 240 er høy risiko.

Velg High Fiber, Low Fat Foods

Frukt og grønnsaker topper listen. I sin ferske rå tilstand, inneholder de enzymer og fiber som hjelper å bryte ned og eliminere fettstoffer. Ta med en stor salat til hvert måltid-enda bedre, gjør det til et måltid. Bruk mørke grønne bladrike grønnsaker som Romaine, spinat og grønnkål. Legg avocado, tomat, rosenkål, selleri, løk, rød paprika, oliven, agurk og kjole med balsamico eddik og olivenolje med urter eller sitronsaft.

Spis alt med skall på, inkludert poteter.

Snack på aprikos, epler, sitrusfrukter, bær og druer i sesongen. Gå tropisk med bananer, ananas, papaya og mango. Spis vannmelon alene. Fresh er best, kjøpe hermetisk frukt i vann eller sin egen juice, ikke sirup, og unngå farger, søtstoffer og konserveringsmidler i tørket frukt

korn og bønner

Hele korn inneholder det som kalles løselig fiber. . Mens frukt og grønnsaker kan ha løselig fiber samt uløselig fiber, inneholder de mer uløselige fiber som fungerer som en feiekost i fordøyelsessystemet. Løselig fiber går også gjennom fordøyelseskanalen uabsorbert, men det sveller og blir en gel-lignende substans som gir deg en følelse av å være mett lenger. Begge typer fiber hjelp lavere kolesterol. Eksempler på hele korn er brun ris, havregryn, bokhvete, quinoa, Teff og hel hvete. inkluderer kolesterolsenkende bønner og belgfrukter Pinto bønner, svarte bønner, lima bønner, garbanzos, linser og erter.

Animal Products

Mens en eggeplomme inneholder et gjennomsnitt på 213 mg kolesterol, eggehviter inneholder ingen. Friske folk bør begrense inntaket av kolesterol til 300 mg daglig, så en hel egg er mer enn halvparten kvote. Ingen kjøtt eller meieriprodukter vil senke kolesterolnivået. Meldingen her er å spise magert og spise litt.

Good Fett

Inkludert sunt fett i kosten øker nivåene av HDL, det gode kolesterolet, som senere kan senke LDL, det dårlige kolesterolet. Opprettholde et sunt forhold bedrer blod fartøy helse og hjernen og nerve funksjon og hormonell balanse. Linfrø, fiskeoljer og chia frø er kosten kraftstasjoner av omega-3 fettsyrer. Valnøtter, pekannøtter, hasselbusk, avokado, gresskar frø og mandler gi kombinasjoner av omega-3 og mindre gunstig omega-6 fettsyrer. Spis ferske rå nøtter, om en håndfull om dagen. Oliven er en annen kilde til gode fettstoffer, men ikke overbelastning på salt.
Oljer dårligere under tilberedningen som gjør dem giftige for helse. Olivenolje tåler høy varme best.


Previous:nothing Next:hva slags matvarer forårsake høyt protein nivå?

Relaterte artikler


 • hvordan bruke grønn te for vekttap
 • sikker-brann vekttap strategier med acai Berry kosthold
 • mat er nødvendig for å holde lungene friske
 • Quaker kremen av hvete ernæringsmessige informasjon
 • hvordan ta clenbuterol
 • ekstreme vekttap dietter
 • høyt LDL kolesterol diett tips
 • matvarer som er svært høy i jern
 • kosttilskudd for å støtte vekttap
 • androstenedione steroid ingredienser
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com