mat tips for seks pack abs

Skrevet av: Anne Marie Jensen oppdatert: 2012-05-20
Ingenting er mer sexy enn en flat mage med en vakker seks pack ab krusning på midten. Seks pack abs er ettertraktet i samfunnet fordi de er vanskelige å skaffe. Crunches og trening alene ikke vil få deg som rippet ser. Du må seriøst undersøke diett og legge matvarer som vil hjelpe deg å få denne looken og eliminere de som ikke vil hjelpe

Complete Protein

Protein mat er et must hvis du vil ha seks pack abs. Aminosyrene i komplett protein fueled mat feeds muskel vekst. Komplett protein matvarer inneholder åtte essensielle aminosyrene som samhandler med de tolv ikke-essensielle aminosyrene kroppen din produserer. Samspillet av alle tjue aminosyrer oppfordrer muskel dannelse og vekst.

Kylling, biff, fisk, egg, melk og andre animalske produkter inneholder komplette proteiner. Protein er også i plante-baserte kilder som bygg, havregryn, hele korn brød, nøtter og brokkoli. Spis minst en servering av et protein-drevet mat til hvert måltid.

Vann

Vann flushes giftstoffer fra kroppen din, holder deg hydratiserte og hjelper deg å få dratt magemuskler. Calorie reduksjon er en av de mest effektive måtene å se magemusklene og drikkevann vil bidra til å redusere sult smerter. Drikk vann hele dagen for å redusere kaloriforbruk og fortynne fordøyelsesvæsker.

Den anbefalte åtte glass vann om dagen er en god start, men tar sikte på å doble inntaket for bedre resultater. Kroppsbygger Kerry Dulin forteller at kroppsbyggere drikke opp til tre liter vann om dagen før konkurransen.

Drikk ett glass vann før, under og etter hvert måltid for å imøtekomme et økt væskeinntak.

High Fiber Karbohydrater

droppe hvetemel bearbeidede karbohydrater og velge fullkornsprodukter, plante -baserte karbohydrater som frukt, grønnsaker og helkorn brød.

Få mer igjen for pengene og spise brokkoli. En kopp fersk hakket brokkoli inneholder 2,6 gram protein, 2. 4 gram kostfiber og bare 31 kalorier.

Foods høy i fiber hjelper deg til å føle full mye raskere enn når du spiser ferdigmat. Fiberrik mat også gi deg drivstoff til å produsere energi som er viktig for å arbeide ut.

Brun ris, hel hvete brød og hele hvete pasta er noen andre high-fiber matvarer du kan legge til kosthold sammen med plantebasert mat som finnes i vegetabilske familien.


Previous:nothing Next:vitaminer for behandling av allergi

Relaterte artikler


 • mat kombinasjon for vekttap
 • glykemisk indeks diett mat
 • cvs prenatal vitaminer bivirkninger
 • hvordan å gå ned i vekt på en flytende diett
 • lakris rot ernæringsmessige informasjon
 • mettende, næringsrik mat til barna
 • mat å spise på acai brenne kosthold
 • farene i bruk av kolloidalt sølv
 • hvor å spise mindre uten å telle kalorier
 • hvor mange kalorier er i honning?
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com