om frukt & protien dietter

Skrevet av: Christian Boreg Lars oppdatert: 2012-05-05
Dietten bransjen er kontinuerlig med å finne opp nye og interessante moter i ernæring. Mens noen av disse moter (som den mer restriktive detox dietter) kan være direkte farlig, noen er ganske trygge og sunne metoder for å slippe noen pounds. Frukt og protein dietter faller holdent inn i sistnevnte kategori. Selv spiser ikke noe mer enn frukt og protein er neppe et optimalt kosthold, er et tryggere alternativ enn mange andre "få-fit-rask" ordninger

Om Frukt og Protein dietter

Muligens dietten mest karakteristiske av hele "frukt og protein" sjangeren er det Frukt Flush Diet, oppfunnet av klinisk ernæringsfysiolog Jay Robb. Ideen bak slike dietter er å midlertidig fjerne og erstatte usunne kostholdet valg med mer naturlige alternativer. Ved å gjøre, vil du miste vekt ganske raskt mens omprogrammering smaksløkene til å nyte sunnere matvarer.

Etter en Frukt og Protein Diet

En tre-dagers-modellen er den mest grunnleggende form av en frukt og protein diett. På den første dagen, spiser ingenting men protein shakes. På den andre og tredje dag, spiser frisk frukt hver to timer til middag. Middag på de to siste dagene bør bestå av rå grønnsaker og en liten porsjon protein (eller et annet protein shake). Etter opphør av planen, kan du gjenoppta "normal" spisevaner.

Fordeler

Dieters har mistet opp til £ 10 i løpet av tre dager flush. Men, husk å merke seg at en betydelig del av den vekten var vann vekt, og ikke fett. Hvordan sizable er et spørsmål åpent for debatt, men selv Frukt Flush skaperen innrømmer at minst halvparten av den tapte vekten vil komme fra kroppen Shedding vannet.

Ulemper

Det ligger i naturen, frukt og protein dietter vil være ekstremt lav-kalori måter å spise. Dette kan være problematisk, for eksempel vekttap som er gradvis og stabilt er vanligvis best å unngå å gjenvinne tapte pounds på slutten av en diett. I det minste, være forberedt på å raskt gjenvinne tapte vann vekt. Utover det, frukt og protein dietter inneholder ubetydelige mengder fett, som kroppen din trenger for visse prosesser (for eksempel vedlikehold av hormonell balanse). Selv om dette trolig ikke kommer til å utgjøre et problem på kort sikt frukt og protein diett, vil du kanskje tenke to ganger før tar i bruk denne typen planen som en langsiktig løsning.

Hensyn

En frukt og protein diett kan være en god måte å starte slanking innsats. Den raske vekttap kan gjøre mye for å styrke din selvtillit og stål din vilje mot slanking utfordringene som kommer. Mens frukt og protein dietter har sine ulemper, presenterer de mye sunnere modeller for å spise enn mange andre konvensjonelle "kjepphest" dietter.


Previous:nothing Next:Masteron bivirkninger

Relaterte artikler


 • anbefalt diett for osteoporose pasienter
 • er detox dietter trygt?
 • testatropinol bivirkninger
 • hva er Medifast?
 • fordeler av te og kaffe
 • kalsium og vekttap
 • matvarer for å hjelpe vekttap
 • høyt LDL kolesterol diett tips
 • hvilke matvarer er høyt i alkaliske?
 • høyt kaloriinntak ideer for barn
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com