rødt kjøtt diett for psoriasisartritt

Skrevet av: Catrine Blikom oppdatert: 2012-05-14
Psoriasisartritt er en form for leddgikt der pasienten også har psoriasis, en hud tilstand som ofte fører tykk, rød flassende hud. Det har vært studier utført for å prøve og koble inntak av proteiner, som for eksempel rødt kjøtt, til forverring av tilstanden, særlig til økt betennelse i leddene. Imidlertid har det ikke vært noen klare vitenskapelige bevis på at å spise rødt kjøtt eller annen spesiell mat vil forverres eller kurere tilstanden, ifølge Revolutionhealth. com.

Du trenger:
sportsvogn
. Baby stropp eller transportør.
Styrketrening, yoga og /eller Pilates DVD.
Hand vekter (se DVD instruksjoner for vekt anbefalinger).
Sunn snacks.

Red Meat Hypotese

Det synes å være en opplevd sammenheng mellom inntak av rødt kjøtt og leddsmerter, for eksempel smerten oppleves av leddgikt. Forestillingen oppstår sannsynlig fra rødt kjøtt forbindelse med gikt. Urinsyregikt er en sykdom som skyldes oppbygging av urinsyre i bindevev som forårsaker smerter, ofte i ledd og føtter. Spise mye rødt kjøtt antas å forårsake og komplisere urinsyregikt fordi rødt kjøtt er høyt puriner. Puriner, som finnes i de fleste matvarer, er metabolisert til urinsyre. Siden urinsyregikt kan noen ganger føre til leddgikt, er den antatte tilkobling av rødt kjøtt til leddgikt av alle typer der, uavhengig av mangelen på vitenskapelige bevis.

Psoriasisartritt Diet

I følge Everydayhealth. com, dietten anbefales til psoriasisartritt inneholder kjøtt. Faktisk, den ikke ekskluderer noen sunn mat, fordi den generelle anbefalingen er en godt balansert kosthold. Med ingen bevis på at rødt kjøtt forverre tilstanden, bør rødt kjøtt spises med måte, akkurat som enhver frisk person ville. Nettstedet opplyser også at en medvirkende faktor til felles smerte for mennesker med psoriasis artritt er fedme. Derfor, å opprettholde et sunt kosthold for å nå anbefalt vekt er viktig å holde unødig presset av leddene.

Spis regelmessig og Watch porsjonsstørrelsen

Sammen med balansert kosttilskudd valg, bør lider av psoriasis artritt spise regelmessig måltider for å holde energi opp å bekjempe tretthet forbundet med leddgikt. Store porsjonsstørrelser bør også unngås. Hold deg til standard kostanbefalinger og prøver å holde seg borte fra høyt fett kjøtt for å unngå vektøkning.


Previous:nothing Next:mat å spise for å forbedre kolesterol og triglyserider

Relaterte artikler


 • Slik starter spirende brokkoli frø
 • hvor lenge bør jeg rask til å kolon rens?
 • hvor å miste vekt
 • Hvordan hjelper fiskeolje med vekttap?
 • hvordan å håndtere diett uten dumt kjepphest dietter
 • frukt og vekttap
 • grapefrukt detox diett
 • blodtype o diett anbefalinger
 • hvordan finne den beste maten for sex
 • mat som demper appetitt
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com