vitaminer for menopause symptomer

Skrevet av: Tone Paulsen oppdatert: 2012-05-05
Vitaminer kan være nyttig i håndtering av symptomer på overgangsalder som varmt blinker, depresjon og tunge menstrual flow. Nærmere bestemt, kan vitamin E, B Complex vitaminer, vitamin C og jern spiller alle en rolle i å redusere alvorlighetsgraden og ubehaget ved menopause symptomer. I tillegg til sunn livsstil endringer, kan ta vitaminer hjelper redusere noen av de negative symptomer på overgangsalder

Du trenger:. .
Sportsvogn
Baby stropp eller transportør.
Styrketrening, yoga og /eller Pilates DVD.
Hand vekter (se DVD instruksjoner for vekt anbefalinger).
Sunn snacks.

Vitamin E

Selv om hetetokter som oppstår under overgangsalderen kan vanligvis behandles med hormonbehandling, det er et annet alternativ tilgjengelig. En daglig vitamin E supplement kan potensielt være like effektive med færre bivirkninger enn østrogenbehandling.

Vitamin E kan være i stand til å fungere som en østrogen erstatning. Ikke bare kan det lindre hetetokter, kan det også hjelpe med nattesvette, uberegnelig stemninger og vaginal tørrhet.

Mens det er ingen vesentlige studier å støtte effektiviteten av vitamin E, er det ofte brukes til å supplere andre, alternative behandlingsformer for overgangsalder. For behandling av hetetokter en standard dose av vitamin E er 800 IE per dag. Selv om vitamin E er tatt ved denne dosen ikke anses giftig, sjekk med legen din før du tar fatt på en vitamin E behandlingsprogram for overgangsalder, spesielt hvis du har høyt blodtrykk eller er diabetiker.

B vitaminer

En annen vanlig symptom på overgangsalder er stress. Stress har en negativ effekt på kroppen ved å tappe det av B-vitaminer, som igjen fører til å være sliten, angst og blir irritabel.

Østrogennivået som er høye under menopausen eller perimenopause (tiden før overgangsalderen), også ha en negativ effekt på vitamin B nivåer. Dette i sin tur kan føre til depresjon. The vitamin B6 spiller også en nøkkelrolle i funksjonen av lever og dens evne til å regulere hormon nivåer.

Ta et B-kompleks vitamin er et godt valg for å håndtere de varierende følelsene forbundet med overgangsalderen. Sørg for at den inneholder B6, tiamin og niacin.

Vitamin C og Iron

For de kvinnene som opplever kraftige blødninger i overgangsalder, tar vitamin C kan være nyttige i letter blodgjennomstrømningen, og kan faktisk roe det ned.

bioflavonoider er de kjemiske komponentene som finnes i vitamin C, og kan bidra til å styrke kapillærene like før menstruasjon, noe som reduserer mengden blod som er tapt. Fordi bioflavonoider har en masse tilsvarende kjemiske egenskaper som østrogen de kan også være kritisk i å hjelpe med hetetokter, nattesvette og ujevn stemninger. Se etter et supplement som inneholder 1000 mg vitamin C og 800 mg bioflavonoider. Ta etter anvisningen på pakken.

I tillegg til å ta C, er det viktig å supplere jern nivåer i overgangsalderen, på grunn av tap av blod under kraftige blødninger perioder. Vitamin C hjelper kroppen å forbrenne jern lettere. Se etter et supplement som inneholder både vitamin C sammen med jern for best resultat.

Bare drikke et glass appelsinjuice er en god måte å få vitamin C. Ta en jern supplement med appelsin juice for hele fordel for begge kosttilskudd. Femten mg jern er en tilstrekkelig dose.

Sjekk med legen din om du tar vitaminer ikke hjelper å forbedre din overgangsalder symptomer.


Previous:nothing Next:om frukt & protien dietter

Relaterte artikler


 • metabolismen som øker tips og triks
 • hvordan å øke fullkorn inntak for hjertesykdommer
 • gjør linfrøolje reduserer kolesterol?
 • hvordan å miste vekt og komme i form fort
 • mat for å øke testosteron hos kvinner
 • kolesterol reduksjon kosttilskudd
 • kosthold for herpes zoster
 • Slik finner phentermine
 • slim rask diett informasjon
 • metanx bivirkninger
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com