bivirkninger av md1t

Skrevet av: Lisbeth Bøe oppdatert: 2012-06-01
Md1T, anabole steroid laget med en kombinasjon av l-arginine og testosteron-boosting kjemikalier, er et supplement som brukes til å øke testosteron, muskel størrelse, styrke og utholdenhet i sine brukere. Som med alle anabole steroider, er det en rekke bivirkninger som kan oppstå ved bruk Md1T

Hemming av Fat Production

En av de mest merkbare og ønskelig bivirkninger av Md1T bruk er stoffet evne til å bremse produksjonen av fett partikler i kroppen samtidig tid å bygge muskelmasse. Men det er også noen ulemper til denne bivirkningen: stoffet øker nivået av stress på vaskulære systemet, som resulterer i sterk mulighet for interne problemer, som nyresvikt, hvis de brukes mye

Gynocomastia

. Gynocomastia er en tilstand som refererer til utvikling av overflødig brystvevet hos brukere av anabole steroider. Hva folk flest ikke vet om Md1T er at i tillegg til å øke nivåene av testosteron i brukere, stoffet også øker nivåene av østrogen som et middel til motvekt til økt testosteron. Den ekstra østrogen fester seg til brystvevet hos noen brukere, noe som resulterer i utviklingen av fyldigere og mykere bryster.

Reproduktiv problemer

På grunn av det faktum at testosteron produksjonen er direkte relatert til seksuelle funksjoner, er det flere alvorlige reproduktive problemer som kan følge av utvidet Md1T bruk. Noen av de vanligste er forstørrelse av prostata, impotens og krymping av testiklene.

Aggression

En av de mest kjente bivirkningene av Md1T bruk er utvikling av forhøyet aggresjon brukere, eller det som mer vanligvis kjent som "roid raseri. "Den viktigste årsaken til" roid raseri "er forhøyet nivå av testosteron som blir tilstede i brukeren i løpet av steroid syklusen. Den testosteron, sammen med de andre kjemikalier i stoffet, kan føre til voldelig adferd og psykose er enkelte brukere. Det er viktig å innse at personlighetstrekk spiller en viktig rolle i hvorvidt økt aggresjon vil påvirke et individ, og de med tidligere voldelige tendenser er mest sannsynlig vise disse negative endringer.

levertoksisitet

Den viktigste funksjonen til leveren er å behandle og bryte ned noen av stoffene som kommer inn i kroppen. Når en uønsket substans, som for eksempel Md1T, er inntatt, sliter leveren til å bryte det ned, forårsaker enzym nivåer for å bli opphøyet til et nivå langt høyere enn det er vant til. På grunn av det faktum at leveren må kjempe så hardt for å behandle disse forbindelsene, er muligheten for langsiktige skader i brukere høye.

Advarsel

Det er viktig å innse at disse bivirkningene kommer som følge å bruke noen anabole steroider supplement, ikke bare Md1T.
Hvis du opplever noen av disse bivirkningene, be om hjelp fra en medisinsk faglig umiddelbart.
Hvis du er under 18 år, å steroider kan stunt din vekstmønster i tillegg fører til noen av bivirkningene ovenfor.


Previous:nothing Next:hva du skal spise mens miste vekt

Relaterte artikler


 • hvordan unngå å være sulten på et stramt budsjett
 • hypertensjon diett for å senke blodtrykket
 • historien om glukosemåler
 • negative calorie diett informasjon
 • hvordan gjøre hjerte-sunt kjøtt valg
 • mat å spise for prostata problemer
 • Atkins dietten reglene
 • mat som gir kroppen din en alkalisk tilstand
 • cvs prenatal vitaminer bivirkninger
 • porsjonskontroll og fedme forebyggende for barn
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com