den beste maten for å bygge muskler

Skrevet av: Mona Storm Nilsen oppdatert: 2012-06-02
Folk velger å øke muskel størrelse for en rekke årsaker. Vil Kroppsbyggere å bli større for å angi kroppsbygning konkurranser, idrettsutøvere trenger muskler og styrke til å forbedre ytelsen, og tynnere folk bare ønsker å få styrke og fyll ut. Det finnes en rekke matvarer som kan hjelpe muskel størrelse. Imidlertid, til nøkkelen få muskelmasse er å spise riktig type mat

Muscle sammensetning, protein og kalorier

Musklene er sammensatt av 70 prosent vann og 20 prosent protein. Bygg muskler krever ekstra vann, mer energi gjennom karbohydrater i tillegg til ekstra protein. Folk som jobber ute krever mer kalorier og protein enn stillesittende individer. Du bør spise minst 2 gram protein per kilo kroppsvekt når du prøver å legge til muskel størrelse. Øk kalorier gjennom høy-protein mat, komplekse karbohydrater, fett, grønnsaker og frukt.

Kjøtt

Kjøtt har essensielle aminosyrer er nødvendig for å bygge muskelmasse. Kjøtt protein er høy kvalitet, som bedre sikrer at det vil bli brukt av kroppen til å bygge muskelvev heller enn å bli brent som energi. Kjøtt som biff, kylling, kalkun og fisk er høy i protein.
Bestemmer seg for hvilken kjøtt å spise kan være en utfordring. Biff og svin har et høyere fettinnhold. Men for de som ønsker å legge til bare mager muskel, kylling og kalkun er bedre alternativer. Du kan fortsatt spise biff, men det bør være begrenset til en gang eller to ganger per uke. Fisk kan også hjelpe en person få muskelmasse, men det bør også være begrenset på grunn av kvikksølvinnholdet.

Milk

Melk kan bidra til å bygge muskelmasse. Den gjennomsnittlige 8-unse glass melk inneholder ca 20 gram protein. Men har noen problemer med å fordøye kumelk. Mange har allergi til kasein eller whey protein i melk, mens noen er laktose intolerant. Det finnes alternativer som for eksempel soya eller ris melk, men proteininnholdet i disse melker er betydelig lavere. Geitemelk er lettere å fordøye, og faktisk inneholder mer kalsium enn kumelk. Kalsium er viktig for muskel sammentrekning.

Egg

Egg er en av de høyeste kvalitet protein mat. En stor kokt egg inneholder cirka 6,29 gram protein. Nesten 60 prosent av proteinet er i det hvite i egget. Mange kroppsbyggere spiser mye egg hvite for å få muskler, som plommen inneholder høye nivåer av kolesterol.

Komplekse karbohydrater

Komplekse karbohydrater er nødvendig å bygge mager muskel. Selv om kroppen krever litt fett, bør du spise mye av komplekse karbohydrater når du prøver å få muskler. Foods i denne kategorien inkluderer brød, pasta, ris, havre måltid, mais, erter, bønner, poteter, yams og lignende matvarer. Spise mye av komplekse karbohydrater vil holde deg fullt så du er ikke fristet til å spise junk food for snacks.

spise et velbalansert kosthold

Folk bør spise en rekke matvarer å balansere kostholdet ut. Fordi bygge muskler krever mer kalorier, er det best å spise fem til seks ganger per dag. Dette er lettere på fordøyelseskanalen.


Previous:nothing Next:hvor kan jeg kjøpe søte 10 sukker erstatning?

Relaterte artikler


 • de beste hjem treningsutstyr for kvinner
 • mat som demper appetitt
 • hvordan bli motivert til å spise riktig
 • mat for overvektige vekttap
 • kosthold oppskrifter og menyen planer
 • hvordan å hoppe-start på morgenen i vekt-tap
 • beste mat som inneholder magnesium
 • ultrametabolism detox
 • hvordan å gå ned i vekt med frukt dietter
 • har mangostan har noen ernæringsmessige verdi?
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com