det beste vekt-tap mat

Skrevet av: Catrine Blikom oppdatert: 2012-07-23
De fleste forstår at for å gå ned i vekt, bør de spise sunn mat. Men noen matvarer faktisk kan hjelpe deg å miste vekt mer effektivt enn andre. Supercharge din diett med disse topp mat for vekttap, og se pounds smelte bort

Protein Power

Protein-pakket mat kan hjelpe deg å beholde muskelmasse som du taper vekt, og kan hjelpe deg å brenne kalorier raskere. Selv om tradisjonelle kostholdet tenker vanligvis betyr å kutte ut rødt kjøtt og egg, du faktisk bør innlemme disse matvarene i dietten (i moderasjon) for å hjelpe deg å miste vekt raskere. Spise rødt kjøtt hjelper musklene holde seg sterk, og ha et egg til frokost fyller du opp mer enn en protein-free alternativ ville, så du vil spise mindre for resten av dagen. Prøv å spise rødt kjøtt med ett eller to måltider per uke, og egg for to eller tre frokoster per uke, for å få helsemessige fordeler fra disse mektige proteinene.

Fylling Fiber

Legge til fiber i kostholdet hjelper deg til å føle fyldigere lenger , som betyr at du skal spise færre snacks hele dagen. Prøv grønnkål eller spinat for fiber og grønnsaker, hele havre også er strøm-pakket med fiber. Havre ta lang tid å fordøye, så de holder med deg lenger enn andre matvarer. Linser er også fulle av fiber, og inneholder de høye nivåer av protein. Ifølge magasinet Self hjemmeside, spise linser bidrar til å stabilisere blodsukkeret, slik at du ikke vil føle stikk av sult så ofte hele dagen, og de kan stoppe kroppen i å produsere overflødig mage fett. Epler er en annen høy-fiber snack mat alternativet;. Et eple om dagen vil bidra til å holde større buksene i sjakk

For annen fiber alternativ, kokk bokhvete pasta i stedet for tradisjonelle varianter. Du vil sannsynligvis ikke merke mye av smaken forskjellen når du legger til saus, men kroppen din vil dra nytte av fiber og protein bokhvete inneholder.

Frukt og grønnsaker

Blåbær er noe av det sunneste du kan spise frukt, grunn av sin høye nivåer av fiber og antioksidanter. Granatepler også er veldig sunne frukt valg, fordi deres frø er høy i antioksidanter og kalorier. Bruk granateplefrø stedet for nøtter eller krutonger i salaten din, og du vil merke en sunn forskjell.

Spicy chili peppers kan forbedre stoffskiftet, varmen som finnes i dem kommer fra et stoff som heter capsaicin, ifølge Self magazine online. Du kan legge chilis til sauser og salsas for en sunn snacks alternativ som hjelper deg å forbrenne kalorier når du er ferdig å spise.

Noen dieters unngå avocado på grunn av sitt høye innhold av fett, men dette fettet er sunt for du, så lenge du spiser det i små porsjoner. Prøv å legge skiver avocado til smørbrød, eller snacking på friske guacamole dip med bakte tortilla chips.


Previous:nothing Next:vekttap og overflødig hud

Relaterte artikler


 • dietter for rensing av blodet
 • mest vellykkede kosthold kosttilskudd
 • kilder av LDL kolesterol
 • ernæring for diabetikere
 • hvit mat og vekttap
 • hvordan du miste ekstra vekt på vekt overvåkere
 • tyttebær i et sunt kosthold
 • de helsemessige fordelene av lakseolje
 • om havsalt
 • anti aging kosttilskudd
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com