fakta om xenadrine

Skrevet av: Lisbeth Bøe oppdatert: 2012-07-25
Xenadrine er et produkt markedsføres som et vekttap supplement. Xenadrine øker stoffskiftet og hjertefrekvensen av sine brukere. Da Xenadrine ble først introdusert til markedet i inneholdt en appetitt suppressant heter efedrin. Den føderale domstoler har forbudt produkter som inneholder efedrin fordi det er farlig for helsen din. Etter denne dommen ble gjort av den føderale domstoler, utforming av Xenadrine endret og ble efedrin-free

Xenadrine og hjertefrekvens

Xenadrine inneholder sentralstimulerende midler som koffein som vil føre til en økning det hjertefrekvens. Hvis tatt i mer enn det anbefalte beløpet, kan Xenadrine føre til ekstrem angst for å utvikle i brukeren, og dette kan også utvikle seg til synlige risting. Når det tas i det anbefalte beløpet, vil disse følelsene av angst generelt redusere løpet av få timer av forbruket.

Xenadrine og Dehydrering

Ta Xenadrine vil føre til en økning i kroppsvarme, noe som vil føre til at kroppen blir dehydrert. Hvis en person bestemmer seg for å ta Xenadrine, bør de sørge for å øke inntaket for å motvirke effektene av dehydrering forårsaket av supplement. Hvis passende hydrering ikke opprettholdes mens du tar Xenadrine, kramper kan forekomme. Kramper oppstår når musklene i kroppen ikke har nok vann til å fungere skikkelig.

Xenadrine og sirkulasjon

Xenadrine kan forårsake sirkulasjon problemer i enkelte brukere på grunn av en økning i belastningen på det sentrale nervesystemet. Når et opplag problem oppstår i kroppen, kan en person føler seg ør, få hodepine eller blir svimmel. I mer ekstreme tilfeller av sirkulasjon problemer, kan en persons føtter og hender blir numne.

Produsent av Xenadrine

Produsenten av Xenadrine er et selskap som heter Cytodyne. Selskapet produserer en rekke kosttilskudd enn Xenadrine. Da efedrin ble utestengt fra bruk av FTC (Federal Trade Commission), flere rettssaker hevdet falsk reklame ble reist mot Cytodyne.

Tyrosin

Tyrosin er en kjemikalie som brukes vanligvis som en stemning booster i ulike produkter. Xenadrine inneholder dette produktet. Tyrosin har en innvirkning på nivåene av melanin i kroppen, som er et produkt produsert av kroppen som omhandler hudfarge. Dersom nivået av melanin i huden påvirkes nok av Xenadrine, kan brukeren oppleve en misfarging av huden som resulterer i hud flekker.

Hensyn

Før du tar et produkt som Xenadrine vurdere å snakke med en lisensiert medisinsk faglig at du er komfortabel med. For at et vekttap supplement for å være effektiv, må brukeren også gjøre de nødvendige endringene i sitt kosthold og mosjon planer. En unnlatelse av å gjøre dette vil føre til vekttap supplement til å være mindre effektive eller muligens ineffektive.


Previous:nothing Next:tilskudd for et sunt leveren

Relaterte artikler


 • hellige hjerte kosthold instruksjoner
 • hvordan brenne en ekstra 1000 kalorier denne helgen
 • mat med svært lite karbohydrater
 • ikke vann øker stoffskiftet?
 • matvarer som reduserer suget når slutte å røyke
 • enkle diabetes diett plan
 • er Splenda dårlig for diabetikere?
 • 40/20/20 rå mat diett
 • matvarer som naturlig øker testosteron
 • tips for å lage enkel, lite fett og lav-kalori oppskrifter
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com